Mlada pijanistica

Matea Leko za Valentinovo svira u Zagrebu, stiže i pobjednik "The Voicea" Martin Kosovec

Osim izvedbe Musical Stories, Matea Leko je publici pripremila i nastupe drugih poznatih umjetnika. Na jednom od rijetkih zagrebačkih nastupa uz Mateu Leko nastupa Aleksandra Šuklar, perkusionistica svjetskog glasa koja za odabranu publiku priprema uzbudljiv nastup.

Matea Leko, hrvatska pijanistica u Zagrebu nastavlja predstavljanje Musical Stories, vlastitog projekta kojeg je pokrenula kako bi publici približila remek djela klasične i filmske glazbe kao i njihove autore i njihove životne priče. Drugi u nizu nastupa pred zagrebačkom publikom bit će 14. veljače na Valentinovo u hotelu Amadria Park Capital u Jurišićevoj 22 s početkom u 18h. Goste očekuju glazbeni nastupi, poetska izvedba i razgovor sa zagrebačkom psihijatricom i psihoterapeutkinjom, Ljiljanom Škrinjarić. Nastupi Matee Leko se odvijaju u opuštenoj atmosferi, uz ukusne zalogaje i piće po izboru.

Osim izvedbe Musical Stories, Matea Leko je publici pripremila i nastupe drugih poznatih umjetnika. Na jednom od rijetkih zagrebačkih nastupa uz Mateu Leko nastupa Aleksandra Šuklar, perkusionistica svjetskog glasa koja za odabranu publiku priprema uzbudljiv nastup. Aleksandra Šuklar zvijezda je i tima koji izvodi djela jednog od najvećih suvremenih kompozitora, Hansa Zimmera. Hans je skladao glazbu za više od 150 filmova, a među njima su Oscarom nagrađeni "Kralj lavova", "Dina", "Posljednji samuraj", "Gladijator", "Pirati s Kariba" i brojni drugi.

Poseban gost večeri bit će i mladić koji je svojim izvedbama oduševio Hrvatsku, pobjednik The Voicea, Martin Kosovec. On će nastupiti uz klavirsku pratnju Matee Leko. Goste valentinovskih Musical Stories očekuje i nastup vokalistice Ivane Galić i gitarista Darka Horvata. Ivana Galić je nagrađivana i svestrana vokalistica osebujnog glasa koja svojim izvedbama oduševljava publiku diljem svijeta. Ivana nastupa u pratnji vrsnog gitarista različitih glazbenih stilova Darka Horvata. Neizostavan dio večeri namijenjenoj ljubavi je poezija. Svojim nastupom večer će upotpuniti nagrađivani glumac Janko Popović Volarić.

image
PRESS

"Musical Stories su moj autorski projekt koji donosi malo drugačiji pristup najljepšim glazbenim djelima u povijesti. Snažni osjećaji vodili su i najveće kompozitore svih vremena, a nama su i danas poticaj da ljubav uvijek stavimo na prvo mjesto i zato ćemo ih se s velikom ljubavlju još jednom prisjetiti. O ljubavi i različitim oblicima ljubavi razgovarat ću s posebnom gošćom večeri i veselim se kreiranju atmosfere koja će nam svima ostati u lijepom sjećanju. Pozivam sve koji vole glazbu, ljubav i intimniju atmosferu da nam se pridruže uz još jedne Musical Stories u Zagrebu", izjavila je pijanistica Leko.

image

Poseban gost večeri bit će i Martin Kosovec

PRESS
Linker
24. ožujak 2024 02:16