
Na najljepšu terasu u Zagrebu treći put stiže FOOLING AROUND. Ovoga puta organizatori najavlju Sparkling Edition. Tako će i ove godine Zagrepčani, ali i mnogobrojni turisti na terasi Oleander hotela Esplanade od 1. prosinca do 1. siječnja 2024. moći uživati u nezaboravnom provodu u prekrasnom blagdanskom ozračju.
I ove godine organizatori ističu kako posjetitelje čeka vrhunsko kulinarstvo prezentirano u street style varijanti s ponudom delicija koje potpisuju ključna imena hrvatske gastronomske scene. Ovogodišnje izdanje svojim će kreativnim gourmet konceptom obogatiti Ana Grgić Tomić - višestruko nagrađivana Esplanadina chefica s posebnim priznanjem Svjetske gastronomske organizacije i zelenom Michelinovom zvjezdicom za održivi koncept restorana Zinfandel‘s. Pridružit će joj se chef Deni Srdoč, chefovi Matija Bogdan i Marko Palfi, Vid Nikolić te Mate Janković.
Kompoziciju ponude sedam gastro kućica zaokružit će omiljena, tradicionalna, dalmatinska delicija - fritula. Potpis fritule će nositi onoga koji ju je otpjevao, "Fritula by Grašo".
Mnogi će reći kako nema boljeg trenutka u godini od prosinačkih dana za nazdraviti svemu iza i ispred nas, a uz najbogatiji izbor hrvatskih i svjetskih pjenušaca na FOOLING AROUND: Sparkling Edition gosti festivala će se moći ugrijati uz tople koktele te uz domaći craft gin.
Osim delicija na naljepšoj terasi u gradu stiže i bogat glazbeni program. Od koncerta Novih Fosila, Swingersa pa do Soul Fingersa. Osim toga, dvije večerisu rezervirane za nastupe sjajnih tribute bendova: Abba Real Tribute Band i Dino Dvornik Tribute.