opuštanje u zelenilu

Najpoznatija gastro oaza u Zagrebu postaje vrhunski Chef‘s Park

Čak šest najpoznatijih hrvatskih chefova ponudit će specijalno pripremljene gastro delicije.

Ljeto u Zagrebu još nije završilo. Rougemarin Park okuplja sve one željne dobre zabave i opuštanja u zelenilu daleko od gradske gužve. Od 25. kolovoza pa sve do 11. rujna, trajat će jedinstveni gastro koncept pod imenom Chef‘s Park, a objedinjuje čak šest najpoznatijih hrvatskih chefova koji će ponuditi specijalno pripremljene gastro delicije.

Tako će Rougemarin Park ponuditi najbolja pića i hranu, sjajna glazbena imena i odličnu atmosferu. Ne propustite otvorenje Chef‘s Parka gdje ćete moći uživati uz poznate hitove grupe Vatra, 25. kolovoza.

image

Rougemarin park

Matej Grgić

Tijekom trajanja Chef‘s Parka, na svoje će doći gurmani i gastronomadi, jer će 18 dana u Rougemarin Parku sve biti u znaku vrhunskih jela koje će za vas pripremati Mario Mihelj, Vid Nikolić, Mario Mandarić, Stjepan Vukadin, Marin Medak i Robert Hromalić. Raznolika gastro ponuda renomiranih chefova zaista privlači i zove na uživanje u vrhunskim jelima.

image

Mario Mihelj

PRESS

Mario Mihelj je dugogodišnja kulinarska inspiracija, a danas je chef El Toro restorana s latinskom kuhinjom.

image

Marin Medak

PRESS

Renomirano gastro ime je i Marin Medak, koji je dugi niz godina u vrhu poznatih hrvatskih chefova. Uspio je probuditi dugo uspavanu ugostiteljsku scenu novim gastronomskim konceptima te popularizirati burgere.

image

Stjepan Vukadin

PRESS

Kreativno spajanje naše domaće kuhinje sa stranim tehnikama i okusima primjenjuje u svom radu Stjepan Vukadin koji se bazirao na pripremanje dalmatinske kuhinje.

image

Mario Mandarić

PRESS

Mario Mandarić jedan je od najmlađih Michellin star chefova s inozemnim iskustvom, dospio je čak i na listu Forbes 30 under 30. Mario se veže uz modernu kuhinju, ali pritom zagovara konzumaciju lokalnih namirnica.

image

Vid Nikolić

PRESS

Vid Nikolić sprema najbolji ramen u Zagrebu, a nema mu premca kada se radi o pripremi azijske kuhinje u Hrvatskoj.

image

Vid Nikolić

PRESS

Šećer za kraj, pastry chef Robert Hromalić, jedan je od najboljih domaćih slastičara. Vlasnik je slastičarnice Le Kolač, a najslađe torte, kolače i peciva poznaje kao svoj dlan.

Od mediteranskih okusa i jela od ribe do mesnih delicija te slastica, sva hrana u ponudi Chef‘s Parka bit će prilagođena street-food formi. Vrhunska ponuda hrane, aroma, mirisa i razni začini obilježit će već omiljeno "mjesto" za minglanje i chillanje.

Sigurno je da će na ovoj zelenoj oazi Rougemarin Parka uživati gastro znalci, ali i oni koji su došli na afterwork druženje s prijateljima, večernji izlazak ili obiteljsko druženje uz omiljenu kombinaciju glazbe, jela i pića. Za dobru zabavu tijekom trajanja Chef‘s Parka zaduženi su brojni DJ-i i bandovi koji će svojim nastupima dodatno podići atmosferu.

image

Vatra

PRESS

I što vam više treba za najbolju eatertainment ponudu u gradu?

Detaljan raspored i program događanja dostupan je na službenoj Facebook stranici Rougemarin Parka i Instagram profilu Rougemarin Parka. Radno vrijeme je od 17 do 23 sata radnim danima, a vikendom petak i subota čak do ponoći. Vidimo se u Chef‘s Parku.

Linker
25. travanj 2024 07:09