DJ Diesel

Slavni košarkaš Shaquille O‘Neal, danas poznati DJ, vraća se na Krk gdje obećava ludu zabavu

Njegovi nastupi su parvi show, a još za vrijeme aktivnog bavljenja košarkom izdao je album ‘Shaq Diesel‘ koji se prodao u više od milijuna primjeraka i tako je postao prvi sportaš koji uspio doseći platinastu tiražu.

Slavni košarkaš, DJ i jedan od najvećih svjetskih celebritija Shaquille O‘Neal, kao DJ Diesel na svoje glazbene nastupe privlači desetke tisuća ljudi, njegovi koncerti se ne propuštaju, kao što uostalom nisu ni njegove košarkaške utakmice, a domaća publika upoznala ga je prošle godine na Krku gdje se ponovo vraća 26. Srpnja.

‘‘Sa sigurnošću mogu reći da volim zabavu. Volim izmamiti osmijeh na lice ljudi, volim komunicirati s ljudima i stvoriti trenutak koji će netko pamtiti cijeli život. Sve to pokušavam ostvariti u svom DJ setu“, kazao je O‘Neal nakon prošlogodišnjeg nastupa u Diamond Clubu na Krku gdje je tada rasplesao danas slavne NBA košarkaše Luku Dončića i Gorana Dragića.

image

Shaquille O‘Neal

MARKO EDGE

O‘Neill pušta kombinaciju trapa, EDM-a i hip hopa, glazbu koju voli i privatno slušati. Svoju opsjednutost glazbom pokazao još i za vrijeme aktivnog sportskog života kada je objavio nekoliko rap albuma, a prvi pod nazivom ‘Shaq Diesel‘, objavljen 2003., prodan je u više od milijun primjeraka i dosegnuo 25. mjesto Billboardove ljestvice. Postao je tada prvi sportaš s platinastim albumom, no prekretnica koja mu je promijenila život dogodila se 2014. kad je posjetio festival Tomorrowland i otkrio elektroničku plesnu glazbu. Već sljedeće godine nastupio je na istom festivalu kao DJ Diesel.

image

Njegov nastup je show za pamćenje

MARKO EDGE

‘‘Ja sam bass DJ u potpunosti. Uzbuđuje me žestoki bass, dubstep, trap, eksperimentalna glazba i sve između toga. To je energija koju osobno želim i trebam pa je slušam u avionu, autu, teretani i svugdje drugdje“, ističe DJ kojeg s njegovih 2,16 metara nazivaju i najvećim zabavljačem na svijetu.

Linker
25. travanj 2024 14:27