PRESS
LIMITIRANO IZDANJE

Splićani uživali u letu balonom i odličnoj zabavi uz more

Brend omiljenog ljetnog pića oduševio je sve prisutne promocijom limitiranog izdanja, cvjetnog okusa.

Brend omiljenog ljetnog pića oduševio je sve prisutne promocijom limitiranog izdanja, cvjetnog okusa.

Brend omiljenog ljetnog pića u svom neobičnom i prepoznatljivom stilu ponovno je oduševio sve prisutne, ovaj put u Splitu na promociji, limitiranog ljetnog izdanja savršenog cvjetnog okusa. Ta divna splitska noć spektakularnog sadržaja smiksala je odličan, spicy koktel dobre atmosfere, a splitska večer je gradirala do sjajne zabave, kako i priliči ljetu na Jadranu.

image
PRESS

Da je sve na visini zadatka, Splićani su potvrdili svojim poznatim komentarom ‘ ludilo brale‘. O čemu se radilo? U splitskom Tenis baru, tik do žala, uz miris mora, prepoznatljive ilustracije ‘a most unusual balona‘, kao da su nakratko oživjele. Dobra vibra, šušur i umjetnost kojima vjerno dočaravaju uspješnu i neobičnu škotsku priču pretočila se u stvarnost i to u ‘najlipšem gradu na svitu‘ kako mu tepaju njegovi sugrađani.

Nedugo nakon što je sunce "utonulo" u splitsko more, pogledi su bili uprti prema zvjezdanom nebu, a svi ljubitelji visine i adrenalina, podigli su se balonom na vrući zrak gdje ih je dočekao panoramski pogled na Split. Osim balona, bilo je još razloga za pogled prema zvijezdama jer je na raspolaganju bio i teleskop, naravno u potpuno neobičnom izdanju.

image

Poznati influencer Luciano Plazibat

PRESS

image

"Most unusual balon"

PRESS

Uz dobru glazbu, okuse i miris mora u odličnoj atmosferi najveće iznenađenje uslijedilo je kad je s visine iz košare most unusual balona, kliznula crvena svila s hrabrom plesačicom koja je izvela poznati senzualni ples na svili s elementima vrhunskih akrobacija. Most unusual večer također je začinila još neobičnija barmenica na štulama koja je vidno iznenadila goste.

Novi cvjetni okus – nova dimenzija

S obzirom na reakciju publike i naših influencera koji su imali štošta za snimati, splitska večer zaključena je komentarom u maniri dežurnih FB komentatora ‘pametnom dosta‘, a mi kažemo nikad dosta dobre zabave, ali i da uvijek može još bolje. Upravo tako je i s novim okusima omiljenog ljetnog pića.

Linker
27. travanj 2024 15:18