Kultni festival

Uskoro kreće Dimensions: Znamo raspored nastupa po danima, pozornicama i boat partijima

Od 1. do 5. rujna traje Dimensions festival koji će se održati u Tisnom, kao i na brojnim drugim lokacijama na boat i after partijima.

Nakon desetljeća stvaranja reputacije kao jedan od najuglednijih festivala elektroničke glazbe u Europi, Dimensions festival se i ovog ljeta, od 1. do 5. rujna, održava u Tisnom!

Uz stalnu predanost klupskim zvucima i praćenju scene, glavna imena koja stižu na festival prikazat će sav raskoš elektroničke glazbe današnjice Dimensions festival se uvijek izdvajao zbog nekoliko ključnih razloga: posvećenost uzbudljivom programu, ekskluzivni i premijerni nastupi i ukusna mješavina novih heroja i pravih legendi.

image

Dimensions festival

PRESS

S uvijek visokom razinom kvalitete zvuka, motom kako je glazba uvijek na prvom mjestu i kontinuiranim njegovanjem zajednice izdavačkih kuća i klupskih partnera i ove godine Dimensions će predstaviti neke od vodećih igrača na sceni. Glazbeno, Dimensions festival 2022 obećava još veći raspon glazbenih stilova, a glazbenicima u vrhuncu njihove karijere.

image

Raspored izvođača po danima i pozornicama

PRESS

Pravi dio raja smješten na dalmatinskoj obali, točnije u Tisnom, The Garden Resort blagoslovljen je kristalno čistim morem, suncem i zvjezdanim nebom. To idilično i intimno okruženje postala je nova lokacija za mnoštvo ljubitelja glazbe iz cijelog svijeta. Unutar The Garden Resorta nalaze se tri različite, ali podjednako voljene pozornice. Legendarna pozornica na plaži, smještena na samom rubu uvale, uz more. Na glavnoj pozornici nastupit će najveća imena festivala, a u blizini ispod krošnji drveća Olive Grove pozornica ugostit će glazbene talente u usponu.

image

Raspored boat partija

PRESS

Barbalella‘s, kao jedan od najzanimljivijih svjetskih klubova na otvorenom, udaljena kratku vožnju od The Garden Resorta, okupit će plesače do ranih jutarnjih sati. Više informacija na službenim stranicama festivala.

Najjeftinije regionalne ulaznice dostupne su na Entrio linku. Festivalske early bird regionalne ulaznice u ograničenoj količini se mogu kupiti u Entrio sistemu i na Entrio prodajnim mjestima. Festivalska ulaznica ne uključuje koncert otvorenja, boat partyje i after partyje. Ulaznice za koncert otvorenja, boat partyje i after partyje će se prodavati odvojeno.

Linker
20. travanj 2024 21:08