Vrijeme je za film

Za kraj kolovoza idemo u kino - po povoljnijim cijenama!

Ako tražite ideju za jednostavno druženje uz zagarantiranu zabavu, 30. kolovoza posjetite CineStar kina i po povoljnoj cijena pogledajte hit filmove ljeta.

Filmskim entuzijastima, zaljubljenicima u kino platna, CineStar je 30. kolovoza priredio priliku uživati u najnovijim filmovima po niskim cijenama. Ove godine vraća se tradicionalna akcija CineStara u kojoj će ulaznice za kino biti 2,5 eura, a vrijedit će na svim lokacijama u Hrvatskoj. Akcija obuhvaća klasične projekcije, IMAX 2D, IMAX 3D filmove, a dodaci za 3D, Love box, VIP Relax sjedala, Royal Beds, dužinu filma i eXtreme by Indeks dvoranu se ne naplaćuju. Aktivna neće biti boutique usluga Kaptol Boutique Cinema, već će sva sjedala biti iste cijene.

image
PROMO

Ovo je idealna prilika za izlazak i uživanje s partnerom, društvom ili obitelji, a izbor je širok: od blockbuster hitova i akcijskih avanturi do komedija i horor filmova. Ako ste propustili film godine "Barbie" sada je prilika da ga pogledate, a na rasporedu je i akcijski film s Jasonom Stathamom u filmu “Meg 2: Put u dubinu”.

image
PROMO
image
PROMO

Privlače li vas više priče o superherojima tu je animirani film “Nindža kornjače: Makljaža s mutantima” o popularnoj braći Michelangelo, Leonardu, Raphaelu i Donatellu, te DC-ev akcijski film “Blue Beetle”, priča o tinejdžeru koji preko noći postaje superjunak.

image
PROMO
image
PROMO

Romantičari zasigurno neće propustiti priliku pogledati komediju “Ljubav na prvi vau” koja će uz neodoljive pseće trenutke donijeti i dašak smijeha. S druge strane, ljubitelje horor filma oduševit će “Drakula: Buđenje zla”, adaptacija popularnog romana o mističnom vampiru. Potpuni kino program i ulaznice dostupni su na CineStar službenoj stranici.

Linker
14. travanj 2024 20:22