KAZALIŠTE KEREMPUH

Zaklade Nora Šitum humanitarnim koncertom obilježava deset godina rada

Mjesec rujan posvećen je podizanju svijesti o malignim bolestima djece, a upravo se tim povodom i obilježavanjem desetljeća rada Zaklade održava humanitarni koncert kako bi se pomoglo oboljeloj djeci i njihovim obiteljima. Sav prihod prodanih ulaznica namijenjen je za pomoć.

Povodom obilježavanja 10 godina rada Zaklade Nora Šitum i posvećenosti podizanja svijesti o malignim bolestima djece 30. rujna u Gradskom satiričkom kazalištu Kerempuh s početkom u 20 sati organizira se humanitarni koncert grupe Cambi.

image
GORAN JAKUS

Deset godina rada Zaklade označava deset godina nade, ljubavi i borbe za mlade živote koji su suočeni s izazovima bolesti. Ovaj humanitarni koncert prilika je da se zahvali svim volonterima, obiteljima i sponzorima koji podržavaju rad neprofitne organizacije.

image
ZAKLADA NORA ŠITUM

Zaklada Nora Šitum pruža financijsku pomoć koja je neophodna za pokrivanje troškova smještaja i života obiteljima tijekom liječenja djece izvan mjesta stanovanja i psihološku podršku. Zaklada se bavi organizacijom brojnih javnozdravstvenih manifestacija u koje su uključena djeca kojima je zbog dugotrajne bolničke izolacije potreban socijalizacija.

image
ZAKLADA NORA ŠITUM

Jedinstveno glazbeno iskustvo, prepoznatljivi vokali i aranžman oduševit će publiku, a sastav Cambi pobrinuo se da svim zaljubljenicima u dalmatinski zvuk koncert ostane u sjećanju. Ulaznice se mogu kupiti na službenoj stranici kazališta Kerempuh ili fizički na blagajni od utorka do subote. Cijena ulaznice je 15 eura, a sav prihod namijenjen je djeci kojoj Zaklada pomaže.

Linker
21. rujan 2023 15:04