MOJ DAN

24 sata s popularnom pjevačicom Nikom Turković

Kako započinje jutro, zbog čega obožava pilates i kada voli stvarati glazbu, otkrila nam je popularna glazbenica Nika Turković pred kojom je ljeto puno koncerata i putovanja.

8 h

ČIM SE PROBUDIM nabacim na sebe trenerku i izvodim svoju Blu u šetnju. Živimo blizu šume i sve je zeleno, pa mi je ovo svojevrsna meditacija; ne trebam s nikim razgovarati, nas dvije se družimo, uživamo u prirodi i tako se u miru pripremam za dan.

image
Instagram

9 h

OBAVLJAM TEMELJITU SKINCARE rutinu u kojoj uživam i koristim to vrijeme da se bavim sa sobom. Dok čekam da mi se upiju serumi, kreme i maske moje omiljene Bioloqiue Recherche kozmetike, kuham kavu na aparatu.

image
Instagram

10 h

VOLIM BITI U POKRETU pa ako ne putujem i nemam koncert, onda u to vrijeme obično izlazim iz kuće i obavljam tekuće dnevne stvari; s obzirom na prirodu mog posla, svaki dan je drugačiji.

image
Instagram

14 h

OBOŽAVAM KUHATI pa ručam najčešće kod kuće, tako da si uzmem vremena da si pripremim nešto što volim, obično su to različite verzije azijske kuhinje, kao i rižota, tjestenine i veganska jela.

image
Instagram

18 h

U FORMI UZ PILATES Do sada sam riješila sve majlove, prošetala Blu i vrijeme je za trening. Pokušavam ugurati bar tri pilates treninga tjedno, uživam u tome i moram reći da mi je to možda i najdraži oblik rekreacije do sada. Nisam ljubiteljica kardio treninga, mom tijelu odgovaraju sporije vježbe koje naglašavaju mišiće, a tu pilates po meni nema premca.

image
Instagram

20 h

ČAŠA VINA U ovo doba godine skoro svaki drugi dan je neki događaj u gradu. Volim evente pa se često odazovem. No, ako ostajem doma, pozovem prijateljice na čašu vina i razgovore o životu. Jako sam zahvalna jer imam predivne ljude oko sebe i volim njegovati takve odnose.

image
Instagram

22 h

STVARANJE GLAZBE Navečer sam najproduktivnija pa ako osjećam inspiraciju večer je vrijeme za klavir i glazbu. Ako taj dan nisam posebno insprirana upalim si Netflix i zaspim do ponoći.

image
FILIP BUSIC
Linker
11. travanj 2024 00:36