Privatno i poslovno

Ante Todorić s djevojkom Petrom Kaćunko ušao u biznis s nekretninama

Par je otvorio agenciju za prodaju, kupnju, unajmljivanje i iznajmljivanje, a u poslu su fokusirani na premium nekretnine.

Ante Todorić, drugo dijete i stariji sin nekadašnjeg tajkuna Ivice Todorića, i njegova djevojka Petra Kaćunko udružili su se i poslovno te otvorili Regent Real estate agency koja bi trebala klijentima olakšati snalaženje na dinamičnom nekretninskom tržištu, odabir odgovarajuće nekretnine i pametnu kupnju, kao i prodaju, unajmljivanje i iznajmljivanje. U posao su s parom Todorić/Kaćunko ušli i partneri i investitori iz Njemačke. Agencija je fokusirana na premium nekretnine, a jučer su i službeno otvorili prvi ured. Lokacija je Kaptol centar u Zagrebu, a uređenje potpisuje arhitekt Tvrtko Topić. Splitski ured otvaraju 15. lipnja, a posao planiraju proširiti i na Istru i Kvarner.

image

Ivan i Milica Todorić te Petra Kaćunko i Ante Todorić

MARIO POJE I BOJAN ZIBAR/PROMO
image

Petra Kaćunko, Ante Todorić i Iva Todorić

MARIO POJE I BOJAN ZIBAR/PROMO

Javnost je za vezu Ante Todorića i Petre Kaćunko doznala prije dvije godine. Oboje su ranije bili u braku; Antin brak s nekadašnjom miss Hrvatske Martinom Novosel potrajao je 15 godina i u njemu je rođeno troje djece, dok Splićanka Petra iz braka ima dvoje djece. Novi bratov poslovni pothvat došli su podržati starija sestra Iva Todorić i mlađi brat Ivan Todorić sa suprugom Milicom.

image

Unutrašnjost ureda

MARIO POJE I BOJAN ZIBAR/PROMO
image

Unutrašnjost ureda

MARIO POJE I BOJAN ZIBAR/PROMO
Linker
15. travanj 2024 04:57