PRODAJE SE BRZO

Božićni Lego set iz filma ‘‘Sam u kući‘‘ ponovno je u prodaji

Omiljeni božićni Lego set opet je dostupan svim zaljubljenicima u kockice, ali u film. U kreiranju scena iz filma koji smo stalno gledali kao klinci uživat će cijela obitelj.

Postoje filmovi koje bismo uvijek iznova mogli gledati, a vječiti božićni klasik ‘‘Sam u kući‘‘ zasigurno je jedan od njih. S obzirom na to da je film o snalažljivom dječaku Kevinu koji igrom slučaja ostaje sam kod kuće gdje se mora suočiti s kriminalcima i danas jedan od najpopularnijih, ne čudi kako su igračke s likovima i motivima još uvijek vrlo tražene.

image

Lego kolekcija "Sam u kući"

LEGO
image
LEGO

Na tu je ideju došao i Lego koji je prije nekoliko godina kreirao set u kojem se nalazi prepoznatljiva kuća Kevina McCallistera u New Yorku, a ista je ponovno stigla u prodaju. Ono što je posebno zanimljivo jest činjenica kako se set iz filma ‘‘Sam u kući‘‘ svake godine rasproda u rekordnom vremenu.

image
LEGO

Set uključuje pet Lego minifigurica Kevina McCallistera, mame Kate McCallister, lopova Harryja i Marva i susjeda Marleya, kao i Harryjev i Marvov kombi s pajserom i policijskim šeširom. S ukupno 3957 komada, ovo je najveći set Lego Ideas dosad, a kocke su podijeljene u vrećice prateći radnju filma.

Set prodaje se po cijeni od 299,99 eura, a dostupan je u Lego poslovnicama i na njihovoj službenoj web stranici.

Linker
13. travanj 2024 14:46