Zendaya

 PROFIMEDIA
VELIKI LJETNI HOROSKOP

Djevica: Umjesto u strastvenoj romansi, uživat ćete u raspravama, a trebate slušati - instinkt

Donosimo veliki ljetni horoskop za Djevice (od 23. kolovoza do 22. rujna)

Donosimo veliki ljetni horoskop za Djevice (od 23. kolovoza do 22. rujna)

LJUBAV I SEKS

Strastvena romansa utemeljena na tjelesnoj privlačnosti nije ono za čim će samci žudjeti ovog ljeta. Uživat ćete u dugim i konstruktivnim raspravama, no nemojte misliti da će vam zbog toga nedostajati putenih užitaka. Stvar je samo u tome da će vam mentalni poticaj biti najjači afrodizijak, a osobu koja vam to pruži zadivit ćete ljubavničkim vještinama. Lako je moguće da će do toga doći u kolovozu kad ćete pod utjecajem Venere osvajati pronicljivošću, duhovitošću i šarmom. Zauzeti će imati priliku izgladiti nesuglasice s partnerom i učvrstiti osjećaj međusobne bliskosti. Važno je da budete otvoreni jedno rema drugom.

DRUŠTVENI ŽIVOT

Početkom ljeta kretat ćete se u krugu ljudi koji će vas ispunjavati, a izbjegavati one s kojima možete voditi samo površne razgovore. Sredinom srpnja osjetit ćete potrebu da se povučete u sebe, što će vam donijeti unutarnji mir. Zato ćete u kolovozu biti traženo društvo, a javit će vam se i neke drage osobe s kojima dugo niste bili u kontaktu.

image

Zendaya, glumica 1. rujna 1996.

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

PUTOVANJA I HOBIJI

Željni novih spoznaja i iskustava, manje ćete biti zainteresirani za razvikana ljetovališta, već za odredišta koja vam mogu ponuditi ono za čim težite, pogotovo ona koja umjesto lude zabave nude kombinaciju prirodnih ljepota, kulturno-povijesne baštine i produhovljene aure kojom zrače. Uživat ćete u čitanju knjiga koje ste dugo željeli pročitati, ali i istraživanju svijeta oko sebe.

DUH I TIJELO

Slušajte unutarnji instinkt i posvetite se aktivnostima koje vas opuštaju i duhovno ispunjavaju. Bila to šetnja prirodom, plivanje, yoga, meditacija ili nešto drugo nastojte iskoristiti ljetovanje za oslobađanje od stresa kojem ste bili izloženi. U kombinaciji sa zdravijom prehranom to će vas psihofizički preporoditi i vratiti vam unutarnju ravnotežu.

Linker
17. srpanj 2024 21:18