GLORIA IN

Donosimo najljepše modne i beauty poslastice za Valentinovo

Proslavite Dan zaljubljenih sa stilom.

"Ljubav je dvosmjerna ulica. Vječno u nekim radovima", duhovito je, a i prilično mudro, konstatirao pjesnik i bloger Bryant Carroll. Novi broj Glorije IN, koji izlazi uoči Dana zaljubljenih, posvetili smo upravo simbolima ljubavi, koji su inspirirali brojne modne kuće da crvenim srcima pospu odjeću i modne dodatke.

image

Kylie Cosmetics

Kylie Cosmetics

U ‘niskom startu’ uoči Valentinova su i kozmetičke kuće. Beauty industrija, kao i obično, u sezoni darivanja naveliko raspiruje romantiku, ali to ne znači da trebaju biti zakinuti svi oni koji su po tom pitanju slobodnjaci. Sve je zamjetniji odmak od klasičnog poimanja Valentinova. U prvom planu je samopouzdanje i njegovanje vlastitog ja, bez obzira na to jeste li ili niste u vezi. Jer, poznata je filozofija da na kraju krajeva - ili pak prije svega - treba voljeti sebe da bismo mogli širiti ljubav. U to ime svatko ima pravo uživati u njegujućoj i mirisnoj dozi (sebe)ljublja.

image

Carolina Herrera

Carolina Herrera

Planirate li za Valentinovo nekome poslati ljubavno pismo, zašto ga ne biste ispisali na ručno rađenom papiru obojenom nježnim pigmentima raznih vrsta cvijeća i lišća koji izrađuje Puljanka Ana Cvitić. Sve o tom zanimljivom hobiju doznajte na stranicama našeg novog broja koji vas poziva da svim srcem volite druge i, naravno, sebe!

image
Produkcija Gloria
Linker
20. travanj 2024 08:24