Jennifer Lopez 

 PROFIMEDIA; CANVA
VELIKI LJETNI HOROSKOP

Lav: U ljubavi ćete moći birati između više osoba, a bit ćete i duša svake zabave

Donosimo veliki ljetni horoskop za Lavove (od 23. srpnja do 22. kolovoza)

Donosimo veliki ljetni horoskop za Lavove (od 23. srpnja do 22. kolovoza)

LJUBAV I SEKS

Na pomolu su nova poznanstva koja bi samcima mogla donijeti romansu o kakvoj sanjaju. Svojom prirođenom karizmom i upečatljivom osobnošću s lakoćom ćete osvajati tuđe simpatije, naročito u drugoj polovici srpnja i prvim danima kolovoza kad se Venera bude kretala kroz vaš znak. Lako je moguće da će vas privući osoba iz inozemstva, no ona neće biti jedina koja će se truditi steći vašu naklonost. Budući da ćete moći birati između više opcija, odlučite se za osobu koja vas iskreno cijeni i ne samo da izlazi ususret vašim željama i seksualnim maštarijama već vas potiče da ih izrazite. Dobra komunikacija, kvalitetno provedeno zajedničko vrijeme i ugodna iznenađenja koja mu priuštite zauzetima će pomoći obnoviti žar u odnosu s partnerom. Budite maštoviti i unesite više uzbuđenja u život i postelju. Isplatit će se.

DRUŠTVENI ŽIVOT

Bit ćete duša svake zabave i znatno proširiti krug ljudi u kojem se krećete. To će vam donijeti korisna i inspirativna poznanstva od kojih će jedno odigrati posebnu ulogu. Riječ je o osobi koja će vam učvrstiti samopouzdanje, svojim savjetima pomoći u osobnim dvojbama i dati motivaciju potrebnu da ostvarite nešto o čemu već neko vrijeme sanjate.

image

Jennifer Lopez

PROFIMEDIA; CANVA

PUTOVANJA I HOBIJI

Privlačit će vas destinacije koje donose dašak pustolovine. Privlačan last minute aranžman mogao bi vas navesti da promijenite planove za odmor, no u kolovozu izbjegavajte takve poteze. Putovanje može biti odgođeno ili skuplje od najavljenog. Bavljenje kreativnim aktivnostima ispunit će vas zadovoljstvom, bilo da je riječ o pisanju, slikanju, fotografiji ili nečem drugom.

DUH I TIJELO

Iako ćete osjećati da ste puni energije, to ne znači da trebate iskušavati granice vlastite fizičke izdržljivosti. Pronađite vremena za odmor i priuštite si dovoljno sna, jer bi vas preburan noćni život mogao koštati zdravlja. Osim tjelesnim aktivnostima u kojima uživate, posvetite se i onima koje vam ispunjavaju dušu. Tako ćete se najbolje odmoriti.

Linker
17. srpanj 2024 13:42