Ivan Pažanin

 ANTE ČIZMIĆ/CROPIX
Vruće je

Ljeto je počelo: Ivan Pažanin oduševio fotografijom s plaže

Popularni chef obožava more, vidljivo je to iz mnogih njegovih objava, pa i iz one na kojoj ga se može vidjeti kako pliva i igra se loptom.

Popularni chef obožava more, vidljivo je to iz mnogih njegovih objava, pa i iz one na kojoj ga se može vidjeti kako pliva i igra se loptom.

Temperatura mora ovih dana ne prelazi 22 do 23 stupnja Celzija, ali za zagrijavanje se pobrinuo splitski chef Ivan Pažanin koji je novom objavom na Instagramu dao do znanja da je ljeto za njega već počelo. Na fotografiji koja je pokupila odobravanja pratitelja Ivan stoji u plićaku, na nekom skrovitom komadiću jadranske obale, odjeven samo u crno-bijele kupaće gaćice te otpija gutljaj pića uz potpis „Najbolje stvari u životu su besplatne”.

Popularni kuhar već je više puta pokazao istetovirano tijelo na Instagram profilu, za što je uglavnom dobio samo pohvale i lajkove, pa je tako prije dvadesetak dana objavio fotografiju u istom outfitu za plažu, na kojoj pažljivo u ruke uzima malu kornjaču. Među komentatorima našla se tada i pjevačica Zsa Zsa, Ivanova mentorica iz ovogodišnjeg izdanja showa „Zvijezde pjevaju” u kojem je dvojac nepretencioznim nastupima zaradio simpatije gledateljstva i probio se do polufinala. „Lave”, kratko je napisala i dodala znakić kornjače.

Ivan obožava more, vidljivo je to iz mnogih njegovih objava, pa i iz one otprije dva tjedna, na kojoj ga se može vidjeti kako pliva i igra se loptom. U morskom je ugođaju snimio i svog ljubimca, jazavčara Pjera, od kojeg se ne odvaja već dvije godine.

Linker
30. travanj 2024 22:21