GLORIA IN

Nakon turbulentne ere Tigra, stiže godina Zeca i obećava nam sjajnu budućnost!

Brojne dizajnerske kuće posvetile su mini kolekcije nadolazećoj eri Zeca koji u kineskom horoskopu simbolizira prosperitet. A sjajnu budućnost obećavaju i novi modni trendovi!

Nakon turbulentne godine Tigra, prema kineskom horoskopu, 22. siječnja ulazimo u godinu Zeca. Simpatični dugouško simbolizira nadu u bolju budućnost i prosperitet, pa ne čudi što njegovu vladavinu s veseljem dočekuju diljem svijeta, a ne samo u Kini. Modne kuće Burberry i Gucci godini Zeca posvetile su mini kolekcije, a Gloria IN temu u novom broju, koji donosi i pregršt drugih zanimljivosti.

image

Gucci

Gucci

Provokativna pa i šokantna, otkačena i nikad dosadna, američka pjevačica i glumica Miley Cyrus (30) ponovno je u žiži javnosti

Razlog je nova pjesma "Flowers", u kojoj progovara o svom propalom braku s holivudskim glumcem Liamom Hemsworthom. Javnosti je predstavljena na Liamov rođendan, u petak, 13. siječnja, i ubrzo je postala singl s najvećim brojem preslušavanja svih vremena. Ono što je u tom uratku redatelja Jacoba Bixenmana (dečka glazbenika Troyea Sivana) zaintrigiralo modnu javnost, jest Mileyina kreacija od zlatnog lamea koju je osmislio slavni francuski dizajner Yves Saint Laurent za kolekciju jesen/zima 1991.

Doček nove 2023. već pomalo blijedi u sjećanju, no njegov sjaj ne tamni: garderobni ormar je nakon slavlja ostao pun šljokičastih i svjetlucavih komada. No, bez brige, ne treba čekati sljedeću svečanu prigodu kako biste opet nosili šljokičasto odijelo ili jaknu od metalizirane kože.

image

Jakna od umjetne kože i krzna 19,99 € (150,61 kn)

BERSHKA

Svjetlucava odjeća i modni dodaci su "legalni" trend nove sezone, što ide na ruku onima koji vole reciklirati i prenamijeniti komade garderobe - a to je opet u skladu s ekološkim principima na kojima se gradi budućnost modne industrije. A ti, nekoć isključivo svečani komadi, zaista odlično funkcioniraju u dnevnim kombinacijama jer im daju dozu ženstvenosti, glamura i ekskluzivnosti.

Uživajte u vikendu uz novi broj Glorije IN!

image
PRODUKCIJA GLORIA
Linker
18. travanj 2024 11:09