ADVENTSKO DARIVANJE

Odbrojavamo do Božića s odličnim darovima: Otvaramo treći dan, pogledajte što možete osvojiti

Svaki dan uljepšat ćemo vam jednim predivnim darom, a sve što je potrebno jest kreativno odgovoriti na pitanje na našem Instagramu - pratite nas od 1. do 24. prosinca jer smo vam pripremili odlična iznenađenja.

Odbrojavanje do Božića može započeti, a mi ćemo to učiniti kroz adventsko darivanje. Na treći dan prosinca pripremili smo vam prekrasan poklon paket koji je za vas pripremio Kofer. U premium boxu se nalazi ručno rađena kofer. čokolada "Božićna", boca šampanjca Veuve Clicqout te keramički tanjurić s natpisom brenda Morra Ceramics.

Ovaj premium box brenda kofer. može biti vaš: pridružite se našem natječaju na Instagram profilu i kreativno odgovorite na pitanje: "Kako izgleda savršena božićna čarolija u vašoj režiji?" Nagrađujemo najkreativniji odgovor!

Dobitnica je Karla Hodak, Velika Gorica

Pratite nas svakog dana na Instagramu jer od 1. do 24. prosinca donosimo odlične darove i iznenađenja, a ako ste u potrazi za savršenim poklonom kofer. ima novitet u ponudi: radi se o "Složi sam" boxu koji možete u potpunosti personalizirati i odabranim oduševiti svoje najdraže.

Pravila nagradnog natječaja

Linker
21. travanj 2024 17:33