"Složi sam" box

Personalizirani pokloni uvijek su IN: Brend kofer. predstavio novitet za nadolazeće blagdane

Brend kofer. osmislio je novu ponudu koja bi mnogima mogla olašati potragu za božićnim poklonom. Tu su različiti ginovi, začini, čokolade i čajevi, a posebno je zanimljiv "Složi sam" box.

Brend kofer. hrvatskoj je javnosti do sada bio poznat po svojim gin boxevima, odnosno poklon paketima s ginom i dodacima za gin tonic, a u blagdanskom duhu odlučio je proširiti svoju ponudu. Za nadolazeće blagdansko razdoblje u ponudu brenda uvršten je i “Složi sam” box koji kupci mogu u potpunosti personalizirati i oduševiti dragu osobu ili pak poslovnog suradnika novitetom na našem tržištu. Cijela stvar funkcionira vrlo jednostavno. Po ulasku u kofer. dućan u Mesničkoj 6 kupce će dočekati pult na kojem će se nalaziti tri veličine kutija i dva različita božićna omota između kojih će moći birati.

image
kofer press
image
kofer press

Naime, odabranu će kutiju kupci uzeti u ruke i s polica skidati sve što žele da se nalazi u njihovom poklon paketu od ginova, viskija, hrvatskih vina i šampanjaca preko keramičkih ručno rađenih šalica i tanjura, pa sve do čaša, začina, čajeva, čokolada i čestitki.

image
Kofer press
image
kofer press

“Pomno osluškujemo želje svojih kupaca iz godine u godinu, a ovog Božića napokon smo im odlučili ostvariti želju da mogu kreirati sami svoj box. Ponosan sam što dio kofer. ‘Složi sam’ boxa, uz svjetske premium brendove, može biti i keramika lokalnih obrtnika, ali i čokolade, začini i prirodni čajevi iz kofer. proizvodnje”, istaknuo je Ivan Knežević, suvlasnik brenda kofer.

Osim u dućanu, poklon paketi, “Složi sam” box, kofer. kuglice te ostatak božićne ponude mogu pronaći i u kofer. pop up dućanu u Arena Centru i Mall of Split od 15. studenog.

image
kofer press

Ove godine brend je osmislio i nove okuse originalne, ručno rađene kofer. čokolade. Ljubiteljima Božića posebno će se svidjeti “Božićna” s okusom jabuke i cimeta, ali i nove, zanimljive arome čokolada “Ginger Bread House”, “Jagoda”, “Pistacio” i “Granola”.

image
kofer press

Tu je i ponuda prirodnih čajeva koja je sada bogatija za čak 14 novih okusa: “First Kiss” oduševit će osvježavajućim okusom mente, “Detox Tea” s rooibosom obožavat će oni koji su pretjerali tijekom blagdanskog ručka, dok će “Rainy Day Tea” s mješavinom listovima maline, anisom, jabukom, komoračem, šipkom, nevenom, kupinom, paprenom metvicom, listova jagode, cvjetova bazge, matičnjakom, laticama ruže, cvjetovima divizme i laticama suncokreta biti idealan izbor za kišne dane kod kuće.

Tragate li za zanimljivim poklon paketima vrijeme je da se uputite na jednu od već ranije spomenutih lokacija na kojima možete pronaći i već gotove poklon pakete koji sadrže kuglice s ginom, keramičke šalice i ostale sitnice kojima možete oduševiti mamu, baku, prijatelje, poslovne suradnike, simpatiju, bolju polovicu…

Linker
25. travanj 2024 01:22