Pedro Soltz i Iris Cekuš

 INSTAGRAM
Sretna godišnjica

Pedro Soltz romantičnom objavom čestitao svojoj Iris trinaest zajedničkih godina

Hrvatsko-brazilski manekenski par ne obilježava samo datum vjenčanja, još im je važniji datum prvog ljubavnog izlaska.

Hrvatsko-brazilski manekenski par ne obilježava samo datum vjenčanja, još im je važniji datum prvog ljubavnog izlaska.

Trinaest godina nije trinaest dana – tom je znakovitom rečenicom uz romantičnu fotografiju s vjenčanja, Pedro Soltz, brazilski maneken sa zagrebačkom adresom, zaželio sretnu godišnjicu njihove ljubavi svojoj voljenoj, hrvatskoj manekenki Iris Cekuš. Brazilac i Hrvatica u manekenstvu i modelingu rade već dulje od dva desetljeća, a na tom su im se poslu i spojili životni putevi i to u Milanu, u kojem su oboje gradili manekensku karijeru.

Upoznali su se i zaljubili 2010. godine na snimanju reklame za luksuzni talijanski brend, a iduće je godine kao plod ljubavi na svijet stigla njihova prva kći, Lara. Par se vjenčao 2016. godine, ali pravom godišnjicom smatraju prvi zajednički izlazak. Danas 12-godišnja Lara prije nekoliko mjeseci dobila je i sestricu Isabellu Marie.

Iris i Pedro za svoj su dom izabrali Hrvatsku i nakon prvih teškoća s prilagodbom, kakve svatko ima nakon tako velike promjene, Pedro (39) našu zemlju osjeća kao dom, tu je pustio korijenje, ali želi da njegove kćeri budu povezane i s Brazilom. Prilično je zauzet snimanjima i putovanjima, a njegova godinu mlađa supruga planira se punom parom vratiti poslu poslije ljeta, kad se dobro nauživaju sa svojim curama.

Iris je suprugu također čestitala godišnjicu objavom, ali malo drugačije atmosfere. Podijelila je suprugovu fotografiju na kojoj je gol iznad struka te uz zaljubljeni emoji napisala: ‘Moj pogled posljednjih trinaest godina‘.

Linker
27. travanj 2024 16:57