Na nebu iznad Grada

Prvi put se uvijek pamti: Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević o nezaboravnom iskustvu

"Što je to dovoljno za sreću?", pitanje je koje ste si sigurno postavili barem jednom. Život nas nekako uvijek uvjeri da je sreća ispunjenost neovisna od materijalnih stvari pa makar se radilo i o nezamislivom luksuzu. Iako bez materijalnog ne možemo živjeti, mnogi će se složiti da je na kraju dana najvažnije proživjeti nešto, nešto uzbudljivo, nešto novo. Nije li to glavni sastojak i tajni začin sreće? Budimo realni, bez tog iskustva je jednostavno - dosadno!

Da se sreća krije u kreiranju novih iskustava koja su vrijedna prepričavanja i dijeljenja s drugima, svojevremeno je izjavio i Steve Jobs. Vođen tom idejom, Hendrick‘s je još jednom uzbudljivu notu života pretočio u svoj jedinstveni taste. Ovog puta, posebni experience "uhvaćen" je u zagrljaju nove Neptunie.

image
PRESS

Savršeno neobičan ljetni experience

Sam naziv najbolje karakterizira poseban okus, odražavajući sve čari mora, od morskog zraka i svježine valova, preko autentičnog bilja sa škotskih obala, do završnog štiha citrusa.

Event s elementom iznenađenja održao se točno tamo gdje je trebao - u okrilju ljepote našeg najpoznatijeg jadranskog bisera - Dubrovnika. Opuštena atmosfera bila je začinjena posebnim doživljajem. Posebni doživljaj se savršeno uklopio u morsko ozračje dok se u pozadini pripremala još jedna vruća avantura.

image
PRESS

"Most Unusual Balloon" je gostima pružio nezaboravni doživljaj, čime je zaokružio ovu savršeno neobičnu priču. Naš najpoznatiji travel par Kristijan Iličić i njegova partnerica i supruga Andrea Trgovčević bili su počasni gosti eventa te su u svom stilu, puni duha i uzbuđenja, uletjeli u balon na vrući zrak i podignuli se iznad Dubrovnika. Iako prepuni različitih iskustava, priznali su da im je to prvi let balonom.

image

Andrea i Kristijan letjeli su iznad Dubrovnika

PRESS

"Naime, imao sam čast napokon, prvi put u životu, letjeti balonom i to u najneobičnijem balonu ikad! Da, putovao sam svijetom, imao prilike posvuda, ali eto, učinio sam to u Dubrovniku i sa stilom", rekao je Kristijan pun dojmova.

Linker
18. travanj 2024 18:49