ZVIJEZDE PREDVIĐAJU

TJEDNI HOROSKOP: Lavovi će pristati na ljubavni rizik, a Ribe će napraviti krivi korak

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 28. ožujka do 3. travnja.

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

✦✦✦✦

LJUBAV Gradit ćete lijepe planove za budućnost i uživati u svakom trenutku provedenom s voljenom osobom i članovima obitelji. Ako ste sami, očekuje vas neizvjestan susret s bivšim partnerom. POSAO Promijenit ćete odnos prema materijalnim pitanjima i profesionalnim prioritetima. Pobijedite li nepovjerenje, možete razviti dobar odnos s osobama koje vam mogu pomoći u poslu i karijeri. KUŠNJA TJEDNA Nastojeći što svečanije obilježiti Uskrs, mogli biste se preopteretiti poslom te pretjerati s jelima i dekoracijama. PRILIKA TJEDNA Budite tolerantni prema onima koji su drukčiji od vas. Zajedničkim snagama mnogo ćete postići.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

✦✦✦✦

LJUBAV Kad osvijestite da je ono što vas veže za partnera mnogo jače nego što ste mislili, pokušat ćete zaboraviti na greške i nelijepe stvari. Samci će biti otvoreniji prema slobodnoj vezi. POSAO Bit ćete dosta jaki u verbalnom smislu, no nečije neosnovane kritike nekad će vas doslovno ostaviti bez teksta. Kraj tjedna povoljan je za putovanje i kreativno izražavanje. PRILIKA TJEDNA Upoznat ćete nekog zanimljivog na kulturnom događaju ili sportskom natjecanju.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

✦✦✦

LJUBAV Član obitelji pokazat će se kao smetnja ljubavnoj harmoniji. Vi ćete često biti nervozni i zahtjevni, no partnerovo neraspoloženje neće uvijek biti vezano uz vaše ponašanje. POSAO Nakon blagdana retrogradni Merkur unosi zbrku u vaše poslovanje. Zaboravljeni dogovori i zametanje dokumenata usporavat će vas u izvršavanju zadataka igrajući se vašim živcima. PRILIKA TJEDNA Posjetite prijatelja ili obnovite kontakt s nekim tko vam je ostao u lijepom sjećanju

RAK (22. 6. - 22. 7.)

✦✦✦✦

LJUBAV Jako će vam se svidjeti osoba s kojom imate malo dodirnih točaka. Umjesto da uživate i prepustite se osjećajima, vi ćete se uporno pitati kakvu budućnost može imati vaša veza. POSAO Krajem tjedna trebat ćete zamijeniti jednog suradnika ili raditi za dvoje. Od vas će se tražiti da pristanete na mala odstupanja te napravite dodatne provjere i financijske analize. PRILIKA TJEDNA Namjeravate li listati nove ljubavne stranice, ne vraćajte se u prošlost.

LAV (23. 7. - 22. 8.)

✦✦✦✦

LJUBAV Prenosit ćete svoj entuzijazam na partnera, no ako vas obaveze budu ograničavale, nećete imati dovoljno vremena za ostvariti ljubavne planove. Samci će pristati na ljubavni rizik. POSAO Okolnosti će vas prisiliti da budete čvrsti i odlučni. Morat ćete donositi odluke i u tuđe ime, brinuti se o tekućim problemima, a usput i koordinirati rad različitih službi unutar tvrtke. PRILIKA TJEDNA Vaše kreativne ideje omogućit će vam da na originalan način ukrasite dom.

DJEVICA (23. 8. - 22. 9.)

✦✦✦

LJUBAV Gladni ste ljubavi, ali ne pristajete na površne avanture. Ako ste zauzeti, i najmanji povod bit će dovoljan da povisite ton, a i seks bi se mogao pretvoriti u borbu za dominaciju. POSAO Bit ćete rastreseni i nervozni. Motorika vam neće biti dobra, posebice sredinom tjedna. Htjet ćete napraviti previše toga u kratko vrijeme pa ćete u brzini lako pogriješiti. PRILIKA TJEDNA Priuštite si dragocjene trenutke samoće i opuštanja. Ne robujte tuđim željama.

VAGA (23. 09. - 22. 1O.)

✦✦✦

LJUBAV Emocionalna pitanja činit će vam se previše složenima. Vaše analize neće vas nikamo odvesti pa radije slijedite intuiciju. Osjetite da je vrijeme za akciju, ne opterećujte se crnim predviđanjima. POSAO Neovisno o blagdanskom ugođaju, vaši će se planovi odvijati sporije od očekivanog. Nestrpljivo požurivanje neće vam pomoći pa radije pronađite pojedince s kojima ćete ubrzati procese. PRILIKA TJEDNA U nijansama sive i ružičaste zračit ćete privlačnom svježinom i elegancijom.

ŠKORPION (23. 10. DO 21. 11.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Na krilima Venere očekuju vas vatreni ljubavni susreti koji će katkad biti praćeni uzrujavanjem zbog obiteljskih obaveza. Aktivnostima ispod plahti oduševit ćete svog izabranika. POSAO Polako se naziru rezultati dugoročnih ulaganja. Druženje s kolegom ili prijateljem iz školskih dana moglo bi predstavljati uvertiru u suradnju na obećavajućem poslovnom projektu. PRILIKA TJEDNA Strast za koju ste mislili da je prolazna u petak će prerasti u nešto veće.

STRIJELAC (22. 11. - 21. 12.)

✦✦✦

LJUBAV Potreba za uzbudljivim iskustvima sve je jača. Privlačit će vas neizvjesnost i pojedinci koje nije lako osvojiti. Ako ste zauzeti, pobunit ćete se protiv ograničavanja slobode. POSAO Nevoljko ćete obavljati poslove koji zahtijevaju strogu disciplinu i dugo sjedenje na jednom mjestu. Pokušat ćete produljiti blagdane, no teško ćete dobiti koji slobodan dan. PRILIKA TJEDNA Nakon ponedjeljka dobro će vam doći tjelovježba i mala kura čišćenja organizma.

JARAC (22. 12. - 20. 1.)

✦✦✦✦

LJUBAV Poželite li proljetnim bojama razvedriti ljubavni život, stvari će se brzo promijeniti nabolje. Partneru će se izuzetno svidjeti vaša spremnost da se više posvetite zajedničkim interesima. POSAO Često ćete pomagati drugima i dijeliti korisne savjete, no kad vaš šef ili poslovni partner zatraži da zaobiđete službene kanale, i vama će zatrebati prijateljska podrška. PRILIKA TJEDNA Imat ćete više vremena za bliske ljude. Pokažite im koliko vam znače.

VODENJAK (21. 1. - 18. 2.)

✦✦✦✦

LJUBAV Skrivene želje otežavat će vam ostvarenje skladne veze. Mislit ćete da možda postoji nešto uzbudljivije i da ćete to propustiti budete li se vezali samo uz jednu osobu. POSAO Pomno ćete pratiti što drugi rade i uspoređivati se s njima. Nastojat ćete iskoristiti najbolje od viđenog. Pokuša li vas netko natjerati da promijenite mišljenje, probudit će se vaš inat. PRILIKA TJEDNA U ponedjeljak se uputite s partnerom na izlet u romantično odredište.

RIBE (19. 2. - 20. 3.)

✦✦✦✦

LJUBAV Više ćete se posvetiti ljubavi i privatnim planovima. Pokušat ćete promijeniti sebe, a time i odnos s osobom do koje vam je stalo. Opterećeni obiteljskim zahtjevima, napravit ćete krivi korak. POSAO Družit ćete se s pojedincima koji će vam omogućiti da drukčije gledate na neke pojedince i situacije. Zasad nećete poduzimati nove korake, a odgodit ćete i stare planove. PRILIKA TJEDNA Želite li ostvariti neke od svojih zamisli, predočite ih jasno i jezgrovito.

Linker
28. ožujak 2024 14:10