ZVIJEZDE PREDVIĐAJU

TJEDNI HOROSKOP: Ribe u braku će se osjećati sputano, a Bikovi će biti na novom ljubavnom početku

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 16. do 24. siječnja.

VODENJAK (21. 1. - 18. 2.)

✦✦✦✦

LJUBAV Partner će cijeniti vaše mišljenje i često tražiti savjet od vas. Uspješno ćete ostvarivati planove vezane uz stanovanje. Samcima se smiješi zanimljivo poznanstvo, i to u radnoj sredini. POSAO Izbjegavat ćete odgovornost, manje se isticati ili pak pritajiti dok neke stvari ne sjednu na svoje mjesto. Utjecajna osoba mogla bi vas uzeti pod svoju zaštitu i obećati važnu potporu. KUŠNJA TJEDNA Obiteljski odnosi zahtijevat će ustupke. Početkom tjedna djeca ili roditelji iscrpit će vas svojim prohtjevima. PRILIKA TJEDNA Kad su posrijedi osjećajne nedoumice, povjerite se prijateljima. Oni će imati dobrih ideja.

RIBE (19. 2. - 20. 3.)

✦✦✦✦

LJUBAV Vaši osjećaji većinom će biti skriveni i potisnuti. Moguć je kratkotrajan, ali intenzivan nalet osjećaja prema nekome tko je zauzet ili nedostupan. Vezani brakom osjećat će se sputano. POSAO Dobra koncentracija i pozitivne misli pomoći će vam da prevladate ograničenja i izazove. Razgovorom ćete doznati istinu te tako odagnati sumnju u pojedine suradnike. PRILIKA TJEDNA Aktivnim i sadržajnim načinom života pokušajte pobijediti zimsku učmalost.

image
BRON STUDIOS - CREATIVE WEALTH M/AFP/PROFIMEDIA

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

✦✦✦

LJUBAV Prijatelj će u vama vidjeti rješenje svojih problema, a vi biste zbog njega mogli zanemariti brak i obitelj. Svakodnevna komunikacija bit će jako važna za kvalitetu vaše veze. POSAO Mogli biste se naći u stisci s vremenom. Istodobno ćete morati obavljati nekoliko različitih obaveza pa računajte da ćete bez pomoći kolega teško stići sve obaviti u roku. PRILIKA TJEDNA Za vikend se ne opterećujte pospremanjem, nego udahnite malo svježeg zraka.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Često ćete primati komplimente. Zadovoljstvo u privatnom životu ispunit će vas optimizmom i vedrinom. Naći ćete se na novom ljubavnom početku, spremni zaboraviti loša iskustva. POSAO Bit ćete u pravom kreativnom zanosu. Uspješno ćete nadomještati manjak znanja ili financijskih sredstava. Pravo je vrijeme da sredite svoj radni stol, datoteke i poslovne knjige. PRILIKA TJEDNA Kontakti s inozemstvom donose vam korist. Obratite pažnju na dress code.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

✦✦✦✦

LJUBAV Obiteljski život neće vas usrećivati pa ćete zadovoljstvo potražiti u učestalim izlascima i flertovanju. Odnos s partnerom ovisit će o vašoj popustljivosti i podjeli odgovornosti. POSAO Prikupljat ćete podatke koji mogu biti značajni za vaše nove projekte. Radite li u velikoj tvrtki, morat ćete skrivati pravo stanje stvari. Neke informacije bit će vam nedostupne. PRILIKA TJEDNA Mogli biste se podvrgnuti psihoterapiji ili ukloniti manje estetske nedostatke.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

✦✦✦

LJUBAV Očekuju vas ljubavni usponi i padovi te utjecaji koji će vam oduzimati smirenost i tjerati na akciju, razgovor i razjašnjavanje nejasnoća. Upustite li se u verbalni okršaj, izgubit ćete. POSAO Nedovoljno poznati suradnici neće vam ulijevati povjerenje, a taj unutarnji osjećaj neće vas prevariti. Budite oprezni prilikom novčanih transakcija te u odnosima s javnošću. PRILIKA TJEDNA U srijedu pokažite suparnicima da ste i vi spremni na malo grublju igru.

LAV (23. 7. - 22. 8.)

✦✦✦✦

LJUBAV Dani će biti ispunjeni ugodnim druženjima, rekreacijom s prijateljima i sklapanjem novih poznanstava. Nova romansa bit će vam privlačnija od oživljavanja stare veze. POSAO Usmjereni ste na planiranje novih financijskih pothvata. Radit ćete na povećanju ugleda u radnoj sredini, među kolegama i partnerima. Mogući su dodatni prihodi, ali i neočekivani troškovi. PRILIKA TJEDNA Nije vrijeme za mirovanje. Želite li skinuti višak kilograma, ne gubite vrijeme.

DJEVICA (23. 8. - 22. 9.)

✦✦✦✦

LJUBAV Odnos s partnerom bit će promjenjiv. Samcima neće nedostajati želje i prilika, ali hoće strpljenja i taktike. Morat ćete održati obećanje koje ste dali bivšem bračnom drugu. POSAO Spretnost i dobro snalaženje omogućit će vam napredak. Aktivnije ćete sudjelovati u timskom radu. Zasad ne preuzimajte rukovodeću ulogu i ne smatrajte se zbog toga oštećenima. PRILIKA TJEDNA Godit će vam samoća. Slušajte unutarnje glasove jer će vam oni mnogo reći.

VAGA (23. 09. - 22. 1O.)

✦✦✦

LJUBAV Pažnja i javne simpatije starijeg suradnika jako će vam goditi. Pomalo koristoljubivo razmatrat ćete što biste mogli dobiti ulaskom u vezu s njim. Zauzeti će odvratiti partnera od lošeg plana. POSAO Nailazit ćete na nepredviđene prepreke u vidu nerazumnih kolega, klijenata ili financijskih ograničenja. Krajem tjedna pazite na vrijedne predmete i važne dokumente. PRILIKA TJEDNA Želite li dodatno zaraditi, razmotrite akviziterske poslove i rad u propagandi.

image
SUPPLIED BY LMK/LANDMARK/PROFIMEDIA

ŠKORPION (23. 10. DO 21. 11.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Merkur vam donosi više kretanja, susreta i zanimljivih razgovora. Ako se više uključite u društveni život, a manje vremena provedete u domu, odnos s partnerom bit će življi. POSAO Izvrsno ćete se snalaziti u novim situacijama. Oslobodit ćete se tereta prošlosti, započeti novi posao ili okupiti oko sebe talentirane i profesionalno afirmirane pojedince. PRILIKA TJEDNA U srijedu biste mogli krenuti na kraće putovanje s voljenom osobom.

STRIJELAC (22. 11. - 21. 12.)

✦✦✦✦

LJUBAV Venera će uskovitlati vaše osjećaje i podići prašinu u ljubavnom gnijezdu, posebice ako ste rođeni sredinom prosinca. Pravo je vrijeme za promjene i veću erotsku inicijativu u dugim vezama. POSAO Razmatrat ćete nove mogućnosti za zaradu i širenje posla. Željet ćete se potvrditi i dokazati, što će vam i poći za rukom. Upoznavat ćete nove ljude, širiti znanje i učiti. PRILIKA TJEDNA Kratka promjena sredine, skijanje ili putovanje napunit će vaše baterije.

JARAC (22. 12. - 20. 1.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Prilazit ćete svakodnevnim problemima s više ležernosti i popustljivosti. Igrajući na kartu šarma i privlačne vanjštine možete mnogo postići. U srijedu je moguća privlačnost na prvi pogled. POSAO Više ćete riskirati, dolaziti u neobične situacije i preispitivati poslovne odnose. Smišljat ćete nove načine za uštedu te se baviti istraživačkim i stvaralačkim radom. PRILIKA TJEDNA U petak iznenadite partnera večerom u romantičnom ambijentu.

Linker
25. travanj 2024 09:50