Nominirani za Zlatni studio

 MATEA SMOLčIć SENčAR, JOHN PAVLISH, TOMISLAV KRIšTO/CROPIX, ŽELJKO PUHOVSKI/CROPIX
napeto do kraja

Tko će u finale Zlatnog studija? Još do ponoći možete podržati favorite u borbi za najveću medijsku nagradu

Izjednačeno je u svim kategorijama, a u finalu neće biti mjesta za sve nominirane zvijezde. Evo kako glasati do ponoći i osigurati svojim omiljenim zvijezdama mjesto u finalu.

Tko ulazi u drugi krug sedmog Zlatnog Studija? Odgovor na to pitanje dobit ćemo već noćas u ponoć jer danas je posljednji dan za glasanje putem web portala www.jutarnji.hr na bes­platnom online glasačkom mjestu uz napomenu da čitatelji mogu glasati jednom dnevno.

Međutim, pretplatnici premium sadržaja Jutarnjeg lista mogu glasati dva puta unutar 24 sata, a svi koji još to nisu postali mogu se pretplatiti OVDJE.

Naravno trebaju stići i kuponi objavljeni u TV prilogu Studio, nakon čega će biti poznato tko nastavlja utrku za ovo prestižno priznanje Studija, Jutarnjeg lista i Hanza Medije. Dalje ide troje s najviše osvojenih glasova u svakoj kategoriji. Kao što je to poznato kategorija je pet - film, kazalište, glazba, televizija i radio, a svako od tih područja ima svoje potkategorije, od kojih je najviše onih televizijskih i glazbenih koje nose svaka po šest Zlatnih Studija.

Glasajte za pobjednike u kategorijama za nagradu Zlatni Studio

Iz godine u godinu, sve je više glasova čitatelja. Studio, prvi tjednik za televiziju, radio, film, glazbu i kazalište u bivšoj državi, a danas prilog petkom Jutarnjeg lista te najčitaniji magazin u Hrvatskoj, 2017. godine pokrenuo je nagradu žirija i publike Zlatni Studio pod motom "Najbolji biraju najbolje". To priznanje vrlo je brzo izraslo u najveću medijsku nagradu u zemlji. U šest godina Zlatni Studio pratilo je čak četiri milijuna glasova čitatelja i publike, a samo prošle ih je pristiglo oko milijun.

Obzirom na žestoku konkurenciju u svim područjima, za očekivati je da će borba za ulazak u finale ponovno biti vrlo neizvjesna. Kada se samo pogleda televizijska kategorija za područje najbolje TV zabave, već je na prvu očito da je u pitanju okršaj titana. Tko od njih najviše zaslužuje Zlatni Studio, to jest za početak proći dalje - "MasterChef" (Nova TV), "The Voice" (HTV), "Superstar" (RTL), "Superpotjera" (HTV) ili "Supertalent (Nova TV), presudit će vjerojatno tek koji glas razlike.

image

TV emisije nominirane za Zlatni Studio

CROPIX/PRESS

To i ne čudi jer u pitanju su sve od reda iznimno skupi, produkcijski zahtjevni i vrlo popularni showovi. No dramatično je u svim kategorijama bez ikakve sumnje. Primjerice hoće li se u tri najbolja plasirati Damir Lončar, (Meštar u predstavi "Velo misto"), Ivan Ćaćić (Josip Matijević u predstavi "Jom Kipur ili pomirenje"), Filip Šovagović (Fabijan u predstavi "Moji tužni monstrumi"), Franjo Dijak (Ivan u predstavi "Moji tužni monstrumi") ili Stipe Radoja (Mate u predstavi "Crvena voda")?

Najnapetije je naravno u kategorijama za pjevača i pjevačicu godine. Za pjevača su nominirani Matija Cvek, Petar Grašo, Marko Kutlić, Damir Urban i Tony Cetinski, a za pjevačicu Tereza Kesovija, Lorena Bućan, Severina, Vanna i Nina Badrić.

Kako će proći novouvedena potkategorija za glazbeni spot godine ili pak vatreno sučeljavanje nominiranih za najbolju radijsku postaju gdje se bore Radio Sljeme, Radio Dalmacija, bravo!, Top radio i Otvoreni radio? Film je pak priča za sebe.

image

Zlatni Studio - Najbolji radijski glas godine

CROPIX

Tako su pretendenti za najboljeg filmskog glumca Zdenko Jelčić (Vlado u "Garburi"), Krešimir Mikić (Ninoslav Radman u "Sedmom nebu"), Ljubomir Bandović (Zoran u "Garburi"), Slavko Sobin (Frane u "Samo kad se smijem") i Živko Anočić (Miro u "Escortu"). Podržite svoje favorite kako bi im osigurali ulazak u drugi krug Zlatnog Studija, vremena je još malo - sve do kraja petka 29. prosinca.

Proglašenje pobjednika, njih sveukupno 21, bit će 9. veljače 2024. u 20.15 u studiju "Anton Marti" uz izravni prijenos na HTV-u.

Linker
22. travanj 2024 14:34