SHUTTERSTOCK
VELIKI LJETNI HOROSKOP

Vaga: Samcima neće nedostajati udvarača, očekuje vas ljeto za pamćenje

Donosimo veliki ljetni horoskop za Vage (od 23. rujna do 22. listopada)

Donosimo veliki ljetni horoskop za Vage (od 23. rujna do 22. listopada)

LJUBAV I SEKS

Dolazak ljeta unosi živost u vašu spavaću sobu. Bit ćete željni eksperimentiranja, no pazite da vas to ne odvuče u neželjenom smjeru. Upuštanje u preljub iz znatiželje ili hira dugoročno vam neće donijeti zadovoljstvo. Ako ste zauzeti ili se zaželite zabranjenog voća, dobro razmislite koliko vam je zapravo stalo do osobe koja vas je seksualno privukla. Ako je to jedino što vas povezuje, brzo ćete se zasititi te ljubavne afere, čak i požaliti što ste se upustili u nju. Srpanj, a naročito njegova druga polovica, donosi priliku za jačanje veze tako da će čak i one svježe poprimiti ozbiljniji, ali i romantičniji ton. Samcima neće nedostajati udvarača i uživat će u tuđoj pažnji, pogotovo ako im je pruža osoba s kojom se dobro razumiju i zabavljaju. Uzvrate li istom mjerom, doživjet će ljeto za pamćenje.

DRUŠTVENI ŽIVOT

Iako će vam trebati malo vremena da se oslobodite stresa i razmišljanja o poslu, kad u srpnju prodišete punim plućima, rado ćete se odazivati pozivima na izlaske, naročito ako je riječ o kulturnim događanjima. Bit ćete izbirljivi kad je riječ o društvu, što je sasvim u redu. Nemojte iz pristojnosti trošiti vrijeme i energiju na ljude koji vas iscrpljuju.

image
MANUELE MANGIAROTTI/IPA-AGENCY/SHUTTERSTOCK

PUTOVANJA I HOBIJI

Čak i ako ste isplanirali ljetovanje na poznato odredište, želja za upoznavanjem novih, vjerojatno i dalekih krajeva neće vam dati mira. Udovoljite joj ili potkraj srpnja ili početkom listopada, u kolovozu biste mogli imati neplaniranih komplikacija vezanih uz njeno ostvarenje. To je ionako razdoblje pogodno da se posvetite sebi i zanemarenim aktivnostima koje vas istinski vesele.

DUH I TIJELO

Osjetite li da gubite unutarnju ravnotežu, nemojte to negirati. Koliko god voljeli druženje, kad osjetite da vam treba mir, priuštite si ga. Trenuci samoće mogu vam donijeti korisne uvide u same sebe, razbistriti vam um i ukazati na smjer kojim želite krenuti. Tijelo je hram vaše duše, pazite što unosite u njega i provjeravajte rok trajanja namirnica.

Linker
18. srpanj 2024 07:54