ritual majke i sina

Važne lekcije: Što to Meghan Markle svaki dan radi sa sinom Archiejem nakon vrtića?

Sussexi se rijetko pojavljuju u javnosti s djecom, a o njihovom obiteljskom životu u Kaliforniji se vrlo malo zna. Ipak, Meghan je nedavno u sklopu intervjua za američki The Cut okrila kako izgleda djelić njezine svakodnevice.

Meghan Markle i princ Harry navodno su se prošlog utorka vratili u SAD nakon britanske turneje i sprovoda kraljice Elizabete II. U njihovu domu u Montecitu dočekali su ih trogodišnji sin Archie i jednogodišnja kći Lilibet, od kojih su bili odvojeni ukupno 17 dana.

Sussexi se rijetko pojavljuju u javnosti s djecom, a o njihovom obiteljskom životu u Kaliforniji se vrlo malo zna. Ipak, Meghan je nedavno u sklopu intervjua za američki The Cut otkrila djelić svoje svakodnevice.

image

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa sa sinom

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Naime, Markle je otišla po Archieja u vrtić u društvu novinarke Allison P. Davis, koja je u svom članku opisala dirljiv ritual majke i sina.

"Ako Archie zaboravi reći ‘molim‘ ili ‘hvala‘, Meghan ga podsjeti na manire koji čine čovjeka. Na semaforu, Meghan poseže u prtljažnik i vadi potpuno novi crni ruksak te ga predaje svom zaštitaru, koji ga zatim daje beskućniku na uglu", prepričala je Davis.

Dodala je kako Markle uči Archieja da neki ljudi žive u velikim kućama, neki u malim, a neki su "između domova". U ruksaku koji je dala beskućniku bio je set za okrepu, koji uključuje vodu, krekere s maslacem od kikirikija i granola pločice.

image
BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Archie je na kraju priznao da je pojeo jednu", napisala je novinarka.

Podsjećamo, odsutnost Archieja i Lilibet na sprovodu kraljice Elizabete smatra se odlukom njihovih roditelja te nije donesena službena odluka koja bi spriječila njihovo prisustvovanje.

Princ William i Kate Middleton također su odlučili da na sprovod neće povesti svog najmlađeg sina Louisa, dok su devetogodišnji princ George i sedmogodišnja princeza Charlotte bili prisutni.

Linker
10. studeni 2023 12:22