U TRENDU

Ljetni hit među jesenskim trendovima: Ova boja laka za nokte je apsolutni ‘must have‘ sezone

Među jesenskim trendovima lakova za nokte nailazimo na neutralne, zemljane nijanse. To nepisano pravilo ove je sezone odlučila prekinuti boja mente koja je apsolutni hit.

Ove jeseni zaboravite tople tonove i uobičajene neutralne nijanse lakova za nokte - držite se ljetnog raspoloženja što duže možete s ovom trendi bojom naka za nokte.

Zemljano je basic, a boja mente je jesenski hit!

Čitajte i: Istine i laži o noktima: Tri najčešća savjeta koje ne biste trebali poslušati

image
Boja mente apsolutni je hit sezone.
PEXELS

Pletenina zemljanih boja, baloneri neutralnih nijansi i klasične jesenske čizmice većinom su usklađene s neupečatljivim noktima jesenskih nijansi na koje smo svi navikli - kako u prirodi, tako i na modnim kombinacijama.

Lak boje bundeve, neutralna baby rose boja ili svijetlo smeđa već su tradicionalan jesenski odabir za ukrašavanje noktiju. Ove se jeseni međutim jedan ljetni trend potkrao u sezonske favorite - boja mente koja pristaje apsolutno svima, a potrebno je samo malo stilske odvažnosti.

image
Ove jeseni usudite se prenijeti ljetni trend na noktima.
PEXELS

Čitajte i: Hit boje lakova za nokte: Ove sezone s odabirom boje ne možete pogriješiti

#Mintnails se na TikToku već mjesecima vrti među trendovima, a proteklih tjedan dana oživio je i nešto stariji "mintspo" trend koji nagoviještava jesenski reset boja.

image
Essie lak za nokte 99 Mint Candy Apple.
ESSIE

Od tirkizne do boje blijedog graška

Poigrajte se nijansama, no ne udaljavajte se dalje od tirkizne ili boje blijedog graška - dajte ljetnim trendovima još jednu priliku.

Linker
07. travanj 2024 21:26