Odlično joj stoji

Plavuše se bolje zabavljaju: Ella opet učinila ‘nemoguće‘ s kosom i vratila se starom izgledu, ali tko zna do kad

Nakon što se udomaćila u svom novom domu u Istri, influencerica se odlučila pozabaviti vlastitim izgledom, odnosno počastiti se novom frizurom.

Ella Dvornik Pearce nakon velike životne promjene i preseljenja iz Zagreba u Istru, odlučila je u skladu s ljetom napraviti i promjenu frizure. Iako je oduševila brojne pratitelje svojom bakrenom bojom kose, za koju se odlučila ove zime - za svoj 30. rođendan - nije dugo izdržala. Ella je ponovno plavuša.

"Kraljica transformacije kose se vratila. Ja ne znam kako moja kosa ovo sve uspije, ali baš je stvorena da rade od nje što god!", napisala je uz fotografiju influencerica. Na Instagramu je podijelila dvije fotografije na kojima se vidi nova frizura.

"Prvo sam ja skinula ekstenzije, pa su mi u salonu Vikler i ruž skinuli boju, onda su opet dodali boje, pa onda opet dodali boje, pa su malo naprijed nadodali ekstenzije, da mi daju punoću i volumen, ali isto tako i da dobijem ovaj pad naprijed!", objasnila je dugotrajan postupak. Gotovo da nema žene koja ne zna kako je teško iz neke crvenkaste nijanse dobiti savršenu plavu - stoga je ova Ellina promjena zaista majstorski izvedena.

Čitajte i: Zavodljiva u tridesetima, Ella poslušala savjete i odlučila na veliku promjenu imidža

"Znam da je nekima od vas falila plavuša Ella pa evo jee... Do idućeg puta, tko zna čega ćemo se sjetiti ekipa iz salona i ja idući mjesec!", našalila se Ella. A da je ova promjena frizure pun pogodak jasno je i iz brojnih oduševljenih komentara koje su joj ostavili pratitelji.

Nikad dosta promjena

Ovako je izgledala do nedavno, s bakrenom boojm:

Čitajte i: Ella Dvornik napokon se raspakirala i pokazala kako izgleda njezin novi dom: ‘Sve je vrijedilo kad je Balie ušla‘

Prije bakrene boje, Ella je bila brineta s jednim prednjim pramenom obojanim u srebrnu bijelu.

No sada se vratila 'klasičnoj' plavoj kosi, asimetrično ošišana no svejedno je zadržala duljinu.

Ovo je očito još jedan dokaz da se Ella konačno smjestila i našla malo vremena za sebe, naime domaća influencerica, njezin suprug Charles Pearce i njihove kćerkice Bali Dee te Lumi Wren pronašli su novi dom u Istri.

Selidbu su započeli početkom lipnja, a opremanje kuće i namještaja trajalo je nekoliko tjedana. Nakon prvih dana uživanja u svom novom domu i kraju majka dvije djece počastila se novom frizurom i imageom.

Linker
20. travanj 2024 01:44