SELIDBA U ISTRU

Ella Dvornik napokon se raspakirala i pokazala kako izgleda njezin novi dom: ‘Sve je vrijedilo kad je Balie ušla‘

Poznata domaća influencerica Ella Dvornik konačno je raspakirala stvari nakon selidbe i pokazala jedan kutak novog doma!

Poznata domaća influencerica Ella Dvornik nedavno je sa suprugom Charlesom Pearceom i kćerkama Balie Dee i Lumi Wren, preselila u Istru. Nakon nekoliko dana slatkih muka oko raspakiravanja i slaganja stvari, vratile su se Balie i Lumi, koje je za to vrijeme čuvala baka Danijela Dvornik.

"Dobrodošla doma. Zadnjih pet dana, kako smo oči otvorili dok nismo klonuli smo raspakiravali, dizali, micali, premještali, čistili, sklapali pješčanike, ljuljačke, šatore, samo da nam dođu hahari u svoj novi zauvijek dom. I sve je vrijedilo, svaka ogrebotina, modrica, upala mišića, kad je Balie ušla i vrištala od sreće ugledavši svoju sobu i vrt u kojem se sad može nesmetano igrati" napisala je Ella uz fotografiju malene Balie na Instagram profilu.

"Da mi je netko prije 5 godina rekao da ću s dvoje djece živjeti pa skoro “na selu” s nešto više od tisuću susjeda, kladila bi se da se to nikada neće meni dogoditi.

Čitajte i: Oduševit će vas njezin novi kraj! Ella Dvornik s obitelji preselila u željeni dom pa se pohvalila na Instagramu

Prvo da ću uopće imati dijete, a kamoli dvoje, a tek onda da ću i napokon iz najma prijeći u vlasništvo i to ne u nekom velikom gradu, već malom tihom mjestu. eto dogodilo se i to i već mi se par dana u glavi vrti glas moga dide Borisa", napisala je Ella i napisala refren pjesme iz kultnog ‘Malog mista‘.

Čitajte i: Potraga je napokon gotova! Ella i Charles uskoro sele u okolicu Rovinja: ‘Ne mogu spavati noćima‘

"Bravo gospođo! Zato život i je lijep - takav pomalo lud i nepredvidljiv, uživajte!", "Sretno u novom domu, Dvornikovi i Pearsi", "Svaki put se zaista obradujem kad vidim još jednu osobu koja istinski njeguje obitelj, jer bez obitelji je apsolutno sve besmisleno. Sretno Ella", samo su neki od komentara oduševljenih pratitelja koji nestrpljivo iščekuju svaku novu Ellinu objavu.

U Ellin dom preko društvenih mreža smo već imali priliku zaviriti, kada je primjerice, objavila fotografiju prostranog vrta, ali i kroz nekoliko kratkih objava u kojima se požalila na muke raspakiravanja.

Podsjećamo, selidbu u Istru influencerica je najavila još u rujnu prošle godine, požalivši se da ima sve manje strpljenja za život u Zagrebu te da s obitelji planira preseliti. U travnju je, pak, otkrila kako je konačno završila potragu za kućom. To joj je, inače, treća selidba otkako je sa suprugom u Hrvatskoj.

Linker
17. travanj 2024 01:38