Getty Images
Tako je nastala svijeća

Nije sve kako je pričala: Osebujna Gwyneth tjerala je osoblje da miriše njezino međunožje

Iako njezina legendarna svijeća s mirisom vagine nema esenciju prave vagine, bivša glumica ipak je tijekom njezina kreiranja naredila svojim zaposlenicima da je 'pošnjofaju' zmeđu nogu, jer svi proizvodi njezinog brenda moraju biti autentični.

Otkako je napustila glumu, Gwyneth Paltrow potpuno se posvetila svom brendu Goop preko kojega je ostvarila i niz suradnji. Jedna od njih je i ona koja je podigla puno prašine zbog krajnjeg proizvoda - mirisne svijeće koja "miriše poput njezine vagine". Riječ je o suradnji Gwyneth i brenda Heretic, a svijeća je bila rasprodana u rekordnom roku.

Goop
'Svijeća s mirisom vagine' nema u sebi esenciju vagine već note bergamota, cedra, geranija, damaščanske ruže i sjemena ambrete.

U opisu stoji da ona ne sadrži esenciju nečije vagine, već se samo tako zove, no privukla je puno pažnje i komentara, kako onih koji su se zgražali nad ovim proizvodom, tako i onih koji su ga jedva čekali isprobati. Ako ste mislili da je tu kraj ovoj zanimljivoj priči, varate se. Naime, nedavno je otkriveno da je bivša glumica tijekom kreiranja ove svijeće naredila svom osoblju da zaista pomiriše njezinu vaginu.

Prema riječima kreativnog direktora Goopa, Shauna Kearneya, mirisanje Gwynethine vagine nije bilo ništa senzacionalno.

"Goop timu je ovaj zadatak bio kao i svaki drugi. Ona je ultimativna esencija brenda, što znači da svaki proizvod mora odisati njezinom autentičnošću", objasnio je Kearney. Umjesto eteričnih nota vagine, svijeća zapravo miriše na geranij, bergamot, cedar, damaščansku ružu i sjeme ambrete.

LOS ANGELES, CALIFORNIA - MAY 18: goop CEO Gwyneth Paltrow attends In goop Health Summit Los Angeles 2019 at Rolling Greens Nursery on May 18, 2019 in Los Angeles, California. (Photo by Phillip Faraone/Getty Images for goop)
Getty Images for goop
Nakon što je napustila glumu, Gwyneth se posvetila svom brendu Goop.

"Žene su naučene da se srame svoga tijela. Dakle, ako zapalite svijeću na kojoj piše da miriši poput vagine i stavite je na stolić za kavu, pokazujete dozu bunta", rekla je Gwyneth uoči izlaska njezine svijeća na tržište.

Isprobavanje seksi igračaka u uredu

Osim ovih neobičnih zahtjeva, Kearney je otkrio da zaposlenici Goopa često isprobavaju seksi igračke u svojim uredima. "Ako nas posjetite, vidjet ćete osoblje kako sjedi za svojim stolom s gomilom igala u licu ili pak nosi vibrator oko vrata dok raspravlja koje su im seks igračke dale najbolji orgazam prošlog vikenda. Radimo u smiješnom, ludom i predivnom okruženju", poručio je kreativni direktor.

Gwyneth je na Goopu prodavala i jaja od žada i kristala za jačanje vagine, a koja bi trebala "kontrolirati menstrualni ciklus, uravnotežiti hormone, kontrolirati mjehur te sprečavati prolaps maternice". Zbog ovog je proizvoda i njegovih neutemeljenih zdravstvenih tvrdnji Goop tužen za čak 145 tisuća dolara, no unatoč tome ova su jaja još uvijek u prodaji.

Čitajte i:

Gwyneth otkrila: 'Bila je starija i cool cura koja me naučila tajnama davanja dobrog oralnog seksa'

Šesnaest joj je godina tek: Lijepa kći slavne glumice sve više oduševljava javnost svojom pojavom

Mislili smo da nas više ništa ne može iznenaditi, ali tu je uvijek Gwyneth: Prodaje neobičnu svijeću, mnogi se zgražaju, ali već je rasprodana

Bivšoj glumici karantena ugrožava brak: 'Stalno smo nezadovoljni, a pati i naš seksualni život'

Linker
18. travanj 2024 19:34