Požurite!

Kim Kardashian privremeno gasi svoj beauty brend: Sada je prava prilika da ugrabite njezine proizvode na ludom sniženju

Poduzetnica i reality zvijezda želi rebrendirati svoj kozmetički brend kako bi bio u korak s modernim vremenima. Zbog toga rasprodaje zalihe proizvoda po povoljnim cijenama.

Reality zvijezda Kim Kardashian teška srca je donijela odluku da njezin beauty brend KKW Beauty od 1. kolovoza prestane s poslovanjem u pokušaju da se rebrandira. Zbog toga, na službenim stranicama brenda traje velika rasprodaja i to 20 - 75 posto.

Čitajte i: Pjegice su neodoljiv ukras lica i tijela: Nekada sam ih se željela riješiti, a sada ih ponosno njegujem, evo kako

Kako je izjavila povodom te odluke, Kim želi razviti proizvode s novim, modernijim i inovativnijim formulama, dok bi ambalaža bila sofisticiranija i održiva. Iako je prekid rada tvrtke udaljen tek nekoliko tjedana, rasprodaja zaliha krenula je od jučer, što znači da će beauty ovisnice konačno doći na svoje.

"Uzbuđena sam što nastavljam razvijati i širiti paletu svojih proizvoda i kako biste napokon mogli to doživjeti onako kako sam to oduvijek zamišljala", napisala je Kardashian u izjavi podijeljenoj na KKW Beauty Instagram računu.

"Uz to, moj tim marljivo radi na poboljšanju iskustva kupovine, gdje ćete s jedne web stranice moći kupiti moju ponudu ljepote i kozmetike u svim kategorijama", dodala je Kim.

Čitajte i: Ususret toplinskom valu donosimo nekoliko trikova kako ‘očuvati‘ šminku na licu unatoč znojenju

Vijest o zatvaranju tvrtke dolazi točno godinu dana nakon što je reality zvijezda prodala postotak svog brenda tvrtki Coty za 200 milijuna dolara. Na službenoj stranici još uvijek nije naveden datum "povratka", ali Kim će svoje fanove sigurno na vrijeme obavijestiti o promjenama. Rasprodaja traje do 1. kolovoza, a mi smo izabrali nekoliko proizvodima koje vrijedi uloviti na sniženju.

image
Paleta sjenila, KKW Beauty, 134 kune.
KKW BEAUTY
image
Polumat tekući ruž, KKW Beauty, 117,92 kuna.
KKW BEAUTY
image
Flashing light sjenilo, KKW Beauty, 22 kune.
KKW BEAUTY
image
Ruž za usne u olovci, KKW Beauty, 96,48 kuna.
KKW BEAUTY
image
Shimmer za tijelo, KKW Beauty, 187,60 kuna.
KKW BEAUTY
Linker
20. travanj 2024 03:44