Pred ogledalom

Tajna ljepote Arije Rizvić: ‘Već godinama imam isti ritual njege lica, a make-up mi je diskretan‘

Pobjednici showa ‘Zvijezde pjevaju’, 27-godišnjoj redateljici i glumici poznatoj po ulozi serijalu ‘Drugo ime ljubavi’, važniji su uređeni nokti nego našminkano lice, a najbolji način opuštanja joj je - dobar teniski meč, sve to otkrila je magazinu Gloria.

Dobar ten

Već godinama imam isti ritual njege lica - samo navečer nanesem hidratantnu kremu od gospine trave njemačkog brenda Sans Soucis. Sretnica sam jer nikad nisam imala problema s prištićima, imam dobar ten, a kozmetički tretmani za mene su nepoznanica. Doduše, kolegica iz showa Josipa Kusić zaintrigirala me za svoj FaceWorkout - svojevrsnu gimnastiku lica u kombinaciji sa sofisticiranim aparatima i kozmetikom.

Prvi put umjetne trepavice

Moj dnevni make-up vrlo je diskretan, stavim samo maskaru i rumenilo te, eventualno, ruž za usne - Lancome L’absolue u svijetlocrvenoj nijansi. Nikad nisam imala toliko šminke na sebi kao sada, dok snimam Zvijezde pjevaju, pa sam tako prvi put stavila umjetne trepavice. Osim toga, od vizažista koji nas uređuju prije nastupa naučila sam nekoliko korisnih trikova - primjerice kako zalijepiti umjetne trepavice i kako pravilno nanijeti highlighter.

Šljokice na noktima

Smatram da su uređeni nokti ogledalo osobnog stila pa mi je vrlo važna njihova njega. Često idem na manikuru i uvijek me privuče neka nova boja laka. Trenutačno imam trajni lak, zeleno-srebrni sa šljokicama, koje kod mene uvijek prolaze!

Prirodna brineta

Kvalitetan šampon, regenerator i maska jednom tjedno te nekoliko kapi Kerastase arganova ulja na još vlažnu kosu - to je sve što mi treba za dobru frizuru. Kosa mi je duga i gusta, a najviše je volim raspuštenu s blagim valovima; rijetko je nosim svezanu u rep jer ne volim nikakav pritisak na tjemenu. Prirodna boja mi je smeđa, na koju sam samo jednom - kao srednjoškolka - stavila ljubičaste pramenove, a zbog uloge u seriji “Drugo ime ljubavi” dugo sam imala svijetlosmeđe pramenove. No, čim je završeno snimanje, stavila sam tamniji preljev kako bih se vratila svojim korijenima.

Sve za dobar miris

Obožavam parfeme i volim ih sama kupovati - jer uživam u isprobavanju, mogla bih to satima raditi. Na prvom mjestu su mi prozračni, cvjetno-drvenasti mirisi kakav je Narciso Rodriguez Pure Musc - moj trenutačni favorit. Vrlo je lagan, a opet dovoljno jak da dugo ostaje na koži.

Opuštanje uz tenis

U pauzama od snimanja i proba u kazalištu najbolje se opuštam igrajući tenis, to je moja meditacija. Kad sam doma, gledam dobre serije kao što je “Damin gambit”, koja me oduševila u posljednje vrijeme. Nemirnog sam duha i jedva čekam povratak normalnom životu - da spakiram kofere i odem u London na neki dobar mjuzikl ili u Berlin na kazališnu predstavu.

Moja priča o izbjeglištvu! Pobjednica showa ‘Zvijezde pjevaju‘ o teškoj prošlosti svoje obitelji

Linker
14. travanj 2024 21:36