Luka Nižetić, Gabrijela Pilić, Slavko Sobin i Elizabeta Brodić
 Davor Matota
zabavljali se do jutra

Provjerite kako smo se proveli na glamuroznoj proslavi velikog jubileja

Kako je večer odmicala, atmosfera na gala partyju Glorije u zagrebačkoj Laubi zahuktavala se, a zabavi se kraj počeo nazirati tek pred jutro. Slavni su se raspjevali i rasplesali, a mnogi koji to i nisu planirali, poput Dine Rađe i Ivana Dečaka, popeli su se na pozornicu i zabavili okupljene.

Krema domaće scene u Laubi je slavila 25. rođendan Glorije, a sve su svojim nastupima iznenadili Severina, koja je otpjevala hit pjesmu "Zaustavite zemlju" od Prljavog kazališta, Rade Šerbedžija s hitom "Ostala si uvijek ista", Marko Tolja i Nina Badrić koja je izvela pjesmu naše glazbene dive Tereze Kesovije. I dok su zvijezde pjevale, plesnim pokretima uzvanike su oduševili glumac Slavko Sobin, komičar Ivan Šarić te Viktorija Rađa sa svojim plesnim partnerima iz showa "Ples sa zvijezdama". Osim Sobina i Šarića, za dobru se atmosferu pobrinuo i omiljeni voditelj Duško Ćurlić.

Ipak, nakon što je program završio, krenula su iznenađenja za sve pa su se tako na pozornicu popeli brojni drugi glazbenici poneseni odličnom atmosferom: Luka Nižetić nije odolio da ne zapjeva s Ninom Badrić, Dino Jelusić se osim mikrofona uhvatio i bubnjeva, dok je Ivan Dečak sam priznao kako nije očekivao da će večeras pjevati, ali nije mogao izdržati a da ne otpjeva barem par hitova.

I dok je njegova supruga Viktorija "začinila" program plesom s Markom Mrkićem, partnerom iz showa "Ples sa zvijezdama", Dino Rađa usijanu je atmosferu dodatno užario kad je u ruke primio gitaru i zasvirao na pozornici. Naravno, iz prvog reda najveća njegova navijačica bila mu je supruga. Ipak, od zabavljača teško da netko može nadmašiti Marija Petrekovića, koji nije "rasturao" samo glazbenim izvedbama, već je i cijelu večer bio glavni zabavljač i među uzvanicima.

Zvijezde su uživale i u brojnim drugim sadržajima na velikoj proslavi rođendana: od novih beauty preparata koje su mogli isprobati - K Water brenda Kérastase i Cellular Filler Nivea, preko posebnog studija Prostoria, u kojem je naša fotografkinja snimala portrete pa sve do luskuznog kutka Natuzzi, gdje su mogli odmoriti i uživati u talijanskim komadima namještaja. Za one koji sa svakog partyja žele ponijeti posebne fotografije tu su bili Jana kutak sa zanimljivim rekvizitima i HP "zona uspomena", gdje su svoje fotografije mogli odmah i odnijeti kući.

Poseban ugođaj odvijao se u Backstageu Ruby Kandit gdje su zvijezde, dok su čekale svoje nastupe, uživale u novoj, ružičastoj čokoladi, dok je za voditelje i plesače bio rezerviran "najmirisniji" dio Laube - oni su u svojem vip loungeu bili okruženi proizvodima Neva 1918. Za ljubitelje decentnog nakita bili su izloženi komadi domaćeg brenda Lana & Love, a osim nakita, uzvanici su mogli provjeriti kako im se sviđa novi model Alfa Romeo Stelvio. U galeriji pogledajte kako je sve izgledalo prije početka velike proslave i kako su se zvijezde zabavile kroz večer.

Linker
17. travanj 2024 17:53