uspješna modna formula

Deset godina uspjeha Monike Sablić: ‘Sve moje kolekcije posvećene su ljepoti mediteranske žene‘

Splitska dizajnerica desetljeće postojanja svoga modnog brenda proslavila je u društvu svojih muza - Ive Šarić, Renate Sopek, Fani Čapalije i Iris Rajčić koje su nosile odjevne komade iz najnovije kolekcije inspirirane mediteranskim ženama.

Kad se ispred objektiva nađe pet zanosnih žena, rezultat je pravo slavlje ljepote i mode. Takvo je bilo i snimanje obljetničke kampanje splitske modne kreatorice Monike Sablić (42) čije su zvijezde bivše misice i manekenke Fani Čapalija (46), Iris Rajčić (41), Renata Sopek (41) i Iva Šarić (32).

Trosatno modno događanje, na koje je ekskluzivno pozvana Gloria, održano je u etno selu Stella Croatica u splitskom zaleđu. Pitoreskni ambijent s kućicama od bijelog kamena i raskošnim raslinjem savršeno se uklopio u Monikinu modnu priču nadahnutu Mediteranom.

- Sve moje kolekcije koje sam napravila u proteklom desetljeću, a bilo ih je više od trideset, posvećene su ljepoti mediteranske žene - kaže dizajnerica, u čijoj je rođendanskoj liniji petnaest modela i posveta su njezinim najuspješnijim kreacijama.

image
Sve Monikine kolekcije posvećene su ljepoti mediteranske žene.
JOŠKO PONOS/CROPIX

Monikine gošće posebno su se oduševile večernjim haljinama i kombinezonima u zlatnoj boji za koje su je nadahnule grčke božice.

Zbog te kolekcije tjedan dana nije izlazila iz svog atelijera na Bačvicama, a velika podrška i ovoga puta joj je bio suprug Goran, nekadašnji nogometaš i sportski trener s kojim ima kćer Mali Mariju i sina Andrea.

Za kraj modnog druženja pet je žena uz hladne napitke i svježe voće razmijenilo najzanimljivije trenutke u svojim životima od posljednjeg zajedničkog okupljanja 2011., kada ih je također spojila Monika.

Što su rekle njezine muze možete pročitati u novom broju magazina Gloria koji je od danas na kioscima!

image
Gloria produkcija

U novoj Gloriji čitajte i ove teme:

VEDRANA RUDAN Sve o mom vjenčanju

  • JADRANKA REZIĆ Spas za žensku stvar
  • BRITNEY SPEARS Javni poziv u pomoć
  • SANJA MILKOVIĆ HAYS Adrenalin iz filmske krojačnice
  • LJEPOTA I ZDRAVLJE Caroline de Maigret: savjeti pariške ikone stila
  • MODA Ikona stila: Jessica Alba
  • MIRTA ZEČEVIĆ Moja zelena oaza usred grada
  • TOMISLAV TOLUŠIĆ U vinu je istina i spas
  • KUHINJA: DENI SRDOČ Gastronomski adut Kvarnera
  • PUTOVANJE: VALENTINA MILETIĆ Dobar provod u Marbelli
  • FELJTON: DIANA ROSS Veliki povratak sa stilom
Linker
17. travanj 2024 18:41