Stiže nova Gloria IN!

Donosimo IN prijedloge! Naglasite atraktivost - uskočite u stabilne sandale i uživajte u ljepoti ljeta

Maštovitost se nametnula kao zajednički nazivnik tema koje smo pripremili u novom broju Glorije IN. Glavna je vodilja ovog ljeta u odijevanju, svijetu ljepote, ali i domaćih kreativki koje bez stvaranja ljepote svuda oko sebe - jednostavno ne mogu.

Zajednički nazivnik tema koje smo pripremili u novom broju Glorije IN jest - kreativnost. Ona je glavna misao vodilja u odijevanju pa se badić, osim na plaži, nosi i u šetnji gradom - uz suknju, kratke i dugačke hlače... Sve to kombinirajte sa sandalama visokih potplata i širokih kvadratnih potpetica u kojima se lako hoda, a figura je vizualno vitkija te noge vretenastije. Drugim riječima, što se obuće tiče - sezona je stabilnosti, a naglasak je na atraktivnosti i maštovitosti.

Maštovitost je na cijeni i u industriji ljepote čiji su glavni aduti "pametni" uređaji za blistavost kože, osobito otkako su se zbog pandemije koronavirusa mnogi rituali - pa i njegujući - obavljali isključivo kod kuće. Donosimo, stoga, pregled najnovijih spravica na domaćem i svjetskom tržištu te otkrivamo omiljene gadgete holivudskih zvijezda kao što su Jessica Alba, Emily Ratajkovski i Selena Gomez.

Ljepota življenja stvara se rukama.

U rubirkama posvećenim uređenju interijera i ljepoti življenja predstavljamo dizajnerice Veroniku i Elu Filipec. Mama i kći, vlasnice brenda Verka Handmade govore o tome kako nastaju njihove ručno rađene antialergijske prostirke, koje zahvaljujući vodonepropusnoj podlozi možemo nositi i na plažu.

Marketinška stručnjakinja Natalija Nizić pak hekla i plete unikatne ukrase za dom od recikliranog pamuka i otkriva kako sa svojim brendom RadiOna nakon niza godina u oglašivačkoj industriji zapravo vratila ljubavi iz mladosti - tekstilu. Strast - ali prema kuhanju - pokreće arheologinju Andreu Cukrov, koja na svojem gastro blogu dijeli recepte, fotografira i stilizira jela te savjetuje gdje se mogu nabaviti neke teže dostupne namirnice, a za čitatelje Glorije IN pripremila je svoje ljetne slatke i slane favorite. Sugeriramo da ih isprobate i - uživajte u vikendu.

Novi broj magazina Gloria IN pronađite sutra na svim kioscima uz Jutarnji list ili online, donosimo vam niz inspirativnih tema te zanimljivih modnih i gastro prijedloga za dugo, vruće ljeto!

U novom broju magazina Gloria čitajte i ove teme:

TOP LISTA Mornarski stil

JEDNODIJELNI BADIĆ Hit komad na plaži i asfaltu

SANDALE S PLATFORMOM Visoki stupanj modne osviještenosti

TEHNO LJEPOTA Novi uređaji za blistavost

IZLOG TJEDNA Aduti za preplanulost

TRENDI PROSTIRKE Ele i Veronike Filipec

IZLET Nebeska šetnja na Biokovu

Linker
19. travanj 2024 21:15