MATIJA PRAJO - BEEP PICTURES
Nova Gloria

Ekskluzivno za Gloriju! Mate Rimac i Katarina Lovrić otkrivaju sve detalje o njihovom vjenčanju iz snova

Nakon sedam godina veze i 17 godina poznanstva poduzetnik Mate Rimac i njegova Katarina uplovili su u bračnu luku - uz samo tridesetak uzvanika koji su, zbog mladoženjina gastronomskog stava, ostali uskraćeni za janjetinu i pršut.

Nakon sedam godina veze i 17 godina poznanstva poduzetnik Mate Rimac i njegova Katarina uplovili su u bračnu luku - uz samo tridesetak uzvanika koji su, zbog mladoženjina gastronomskog stava, ostali uskraćeni za janjetinu i pršut.

Svaki poslovni projekt Mate Rimca (33) izazove “wow efekt”, a nedavno je snažno odjeknula i jedna vijest iz njegova privatnog života - da se tajno vjenčao s dugogodišnjom djevojkom Katarinom Lovrić (30). Svadba je organizirana 6. svibnja u Vili Dalmacija, skrivenoj na južnim padinama Marjana, a u njihovom je slučaju, međutim, sve bilo nepretenciozno.

image
Damir Leljak
DAMIR LELJAK

Damiru Leljaku otkrili su tko je bio zadužen za organizaciju, gdje će na bračno putovanje i kako je Katarini raditi sa suprugom.

- Uz impresivne poslovne pothvate, hrvatski inovator i poduzetnik Mate Rimac ove je godine napravio velik iskorak i u privatnom životu. Vjenčao se s dugogodišnjom djevojkom Katarinom Lovrić, o čemu su se već istoga dana raspisali brojni hrvatski mediji. No, mladenci su nakon mnogo nagovaranja fotografije i detalje sa svadbe odlučili podijeliti samo s Glorijom, taman dok smo završavali broj, i nije bilo dvojbe tko će krasiti naslovnicu novog broja. Mate je, doduše, uvijek izbjegavao razgovore o privatnom životu pa nam je glavna sugovornica bila njegova supruga.

image
Dolores Tolić
DOLORES TOLIĆ

Dolores Tolić donosi priču o udruzi koje se bore za bolji položaj žena u društvu

- Kao zaposlenu mamu veseli me svaka inicijativa kojoj je cilj jačanje ženske solidarnosti. Mame Dalmacije jedna je od takvih udruga, a osnovale su je Dina Bonačić, Doris Franjić te Martina Kristić Vranješ. Pothvat triju prijateljica iz Splita za svaku je pohvalu jer osim što se bore za bolji položaj žena, u jednom od najizazovnijih razdoblja uspjele su pokrenuti i veliki humanitarni lanac. S ovim mladim ženama razgovarala sam u povodu prvog rođendana njihove udruge koja nam svima može biti za primjer kako za velike stvari često treba samo malo dobre volje.

image
Josip Jurčić
JOSIP JURČIĆ

Josip Jurčić razgovarao je s majstoricom organizacije Marie Kondo

- Koliko ste puta uoči dolaska gostiju pospremili stan tako da ste sve pobacali u ormar? Držite li na posebnom mjestu račune za struju iz 2004., ili se nemate snage riješiti majice koju ste jednom odjenuli? Niste jedini. Brojni ljudi imaju problema s odbacivanjem nepotrebnih stvari, a kako naučiti gospodariti svojim domom zna Marie Kondo. Njezina metoda čišćenja, koja podrazumijeva da se riješite svega što vam ne donosi radost, oduševila je milijune diljem svijeta. Na koji način funkcionira njezina metoda te kako je ona primjenjuje u svojem životu, simpatična Japanka otkrila je u ekskluzivnom intervjuu za Gloriju, prvom za neki hrvatski medij.

Uz novi broj Glorije darujemo vam i kupone za 30 posto popusta u Designer Outletu Croatia. Počastite sebe ili voljene nekim novim proljetnim komadom!

image
GLORIA PRODUKCIJA

U novom broju Glorije čitajte i ove teme:

IVICA PULJAK Privatni život najvećeg iznenađenja lokalnih izbora

PRINC HARRY Iskreno o psihičkim tegobama

LJEPOTA Sloboda izražavanja

ZDRAVLJE Operni pjevači i tehnike disanja

KUHINJA: ANA ŠTEFULJ Veganski recepti prvakinje u maratonu

PUTOVANJE: VITOMIRA LONČAR Od pustinje do snježnih vrhunaca Kine

FELJTON: ROY HALSTON FROWICK Kralj mode i noćnog života

Linker
25. travanj 2024 23:30