Splash
Zvijezde

Elon Musk: Ljubavni život direktora svemira

Američka glumica i južnoafrički milijarder, osnivač tvrtki Tesla Motors i SpaceX - koja želi kolonizirati Mars - započeli su vezu u doba kad su oboje vodili brakorazvodne parnice - ali sad se više ne moraju skrivati.

Glumica Amber Heard i Elon Musk, vizionar koji stoji iza Tesla električnih automobila, internetskog servisa za plaćanje PayPal i tvrtke SpaceX koja šalje rakete u svemir, upravo su objavili svijetu svoju vezu o kojoj se šuška već godinu dana, ali su je krili od javnosti, vjerojatno zbog nekoliko milijuna ili čak milijardi razloga: 31-godišnja Heard ljetos se razvela od glumca Johnnyja Deppa, uz optužbe da ju je fizički zlostavljao i zahtjev da joj isplati sedam milijuna dolara (koje je, doduše, obećala preusmjeriti u dobrotvorne svrhe), a i 45-godišnji Musk se razveo lani, i to već drugi put od iste supruge, uz odštetu primjerenu njegovom imutku koji se procjenjuje na okruglih 15 milijardi dolara.

From Twitter, Instagram, and Facebook, celebrities share their private lives and thoughts with the public.

Picture shows: Actress and Johnny Depp's ex-wife Amber Heard apparently confirming that she’s dating Tesla founder and tech billionaire Elon Musk (who recently divorced his wife--British “Westworld” actress Talulah Riley--for the second time) as Elon shows off the red lipstick remaining on his cheek from the kiss Amber has just given him, in this cute couples pic Amber shared on her social media on April 23rd, 2017. Amber says of the snap: “Cheeky”

     April 23, 2017
Job: 170423B1 Hollywood, CA USA, Image: 330009346, License: Rights-managed, Restrictions: 000, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Bauer Griffin
Profimedia, Bauer Griffin
Amber Heard i Elon Musk

Sad kad su brakorazvodni procesi završeni i papirologija riješena, plavokosa Amber i Musk, za kojeg kažu da je Thomas Edison našeg doba, ljubav su zapečatili poljupcem: na fotografiji objavljenoj na Instagramu njih su dvoje u restoranu MooMoo na australskoj Zlatnoj obali, a Musk na obrazu ima crveni otisak Amberinih senzualnih usana. Par je prošlog ljeta viđen zajedno i u Miamiju, gdje su kao slučajno odsjeli u istom hotelu, pa nekoliko tjedana poslije u londonskom klubu The Box gdje su se provodili u društvu modela Care Delevingne i glumca i rokera Jareda Letoa, ali uvijek su tvrdili da su samo prijatelji - sve do puta u Australiju gdje su se opustili.

WESTWOOD, CA - NOVEMBER 21: Johnny Depp and Amber Heard attend the premiere of Focus Features' 'The Danish Girl' at Westwood Village Theatre on November 21, 2015 in Westwood, California.
Getty Images
Johnny Depp i Amber Heard

Prošli Amberin put u Australiju bio je znatno manje ugodan jer se zamjerila tamošnjim vlastima kad je s Deppom, koji je ondje snimao "Pirate s Kariba", u zemlju prošvercala njihova dva psa, terijere Pistola i Boo, pa su se morali ispričati i platiti kaznu. Glumica koja je privukla pozornost filmovima kao što su "Alpha Dog" ili "Čarobni Mike XXL" te serijama "OC" i "Kalifornikacija", Amber Heard se istinski proslavila kad se udala za Deppa, s kojim se spetljala dok su 2011. snimali "Portorikanske noći: dnevnik opijanja". Zločesti filmski ostarjeli dečko poludio je za 23 godine mlađom Teksašankom, koja se inače očitovala kao biseksualka, pa je ostavio francusku pjevačicu i glumicu Vanessu Paradis, nakon duge i naizgled stabilne veze u kojoj je rođeno i dvoje djece, i prohodao s Amber. Par se vjenčao 2015. na Deppovom privatnom otoku, a ni dvije godine poslije burno su se rastali, s tim da je Amber izjavila kako ju je muž gađao telefonom i općenito bio pravi grubijan, što je poslije do jedne mjere povukla.

I Amber i Musk pojavili su se 2013. u filmu "Machete ubija", ali nisu se upoznali na snimanju nego tek kad je Musk zatražio od redatelja da ih spoji, navodno zato što voli susresti "zanimljive ljude", no drugi kažu da mu je odmah zapela za oko.

LOS ANGELES - JULY 25: Elon Musk poses for a portrait at  in Los Angeles, California on July 25, 2008. (Photo by Dan Tuffs/Getty Images)
Getty Images
Elon Musk

Musk je doslovce pobjegao iz rodne Južne Afrike gdje su ga, kako je to često slučaj s genijalcima koji odskaču od osrednjosti, maltretirali i kolege iz razreda, i brat Kimbal, i sestra Tosca pa čak i otac (ne tjelesno, nego možda još i gore, psihički). Završio je u Kanadi gdje je na fakultetu upoznao Justine Wilson, buduću spisateljicu s crnim pojasom u taekwondou, koju je godinama osvajao cvijećem i romantičnim pisamcima. No, romantika je splasnula već na vjenčanju 2000. kad joj je Musk došapnuo: - U ovom braku ja sam alfa.

Justine mu je rodila šest sinova - malog Nevadu koji je umro u dobi od samo dva i pol mjeseca od sindroma dojenačke smrti, zatim uz pomoć umjetne oplodnje blizance Griffina i Xaviera pa trojke Damiana, Saxona i Kaija - ali Muska to nije smekšalo.

- Da si mi djelatnica, već bih te otpustio - govorio joj je dok se hrvao s financiranjem svojih tek pokrenutih poslova, otpuštao zaposlenike zbog jedne pogreške u mailu, prijetio im da će im odrezati jaja i pljuvao kavu po stolu ako je bila hladna. Rastali su se 2008., a iste je godine Musk u Londonu upoznao tada 22-godišnju glumicu Talulah Riley, još djevicu, kojom se oženio 2010.

WEST HOLLYWOOD, CA - MARCH 02:  Talulah Riley (L) and CEO of Tesla Motors Elon Musk attend the 2014 Vanity Fair Oscar Party hosted by Graydon Carter on March 2, 2014 in West Hollywood, California.  (Photo by Anthony Harvey/Getty Images)
Getty Images
Talulah Riley i Elon Musk

- Mislila sam da počinjem život s milijarderom i jetsetterom koji osvaja svijet, a ispalo je malo drukčije - poslije je rekla Talulah koja je uz Muska prošla možda najteže poslovno razdoblje kad je morao posuđivati milijune i čak proglasiti stečaj. Kad mu je napokon krenulo, rastali su se, ali ponovno su se spojili nakon manje od godinu dana.

- Voljela sam ga i nedostajao mi je - priznala je Talulah. Ali ni drugi brak nije potrajao. Hoće li treću sreću pronaći s mlađahnom Amber, koja nije završila ni srednju školu, to ne zna ni Musk, koliko god bio vizionar.

Linker
20. travanj 2024 16:18