Vedran Peteh
boris ružić

GLORIA DOM DONOSI: Organizator najluksuznijih vjenčanja otvorio nam je vrata svoje vile u Istri

Dizajner, stilist, organizator vjenčanja, cvjećar, kuhar... Sve to je Boris Ružić, autor najljepših vila za odmor, a kako živi, pokazao nam je u svojoj kući u selu Radetići

Boris Ružić (43) iza sebe ima 50-ak uređenih kuća za odmor, a mnoge od njih su najtraženije vile za odmor u Hrvatskoj, koje Istru pozicioniraju kao malo drugačiju, profinjeniju destinaciju. Organizirao je također mnoga celebrity vjenčanja, poput onog Franke Batelić i Vedrana Ćorluke, Severine i Igora Kojića, Tonyja Cetinskog i Ivane Nobilo, Karoline Šprem i Marcosa Baghdatisa, ali i predsjedničke summite i raskošne evente... Radio je i kao cvjećar, dizajner, dekorater, kuhar... Upravo je tako i krenuo. S vrlo malo godina i genom za kreativnost i stvaralaštvo.

- Život mi je pružio priliku da ne djelujem samo u jednom sektoru - govori Boris Ružić, svestrani radoholičar rodom iz Istre, kojega je zapravo najbolje zvati profesionalnim kreativcem.

radetici 07.09.2018
Boris Ruzic
foto vedran peteh
Vedran Peteh

A kako živi organizator luksuznih vjenčanja i čarobnjak istarskih vila koji od rodnog kraja stvara najpoželjniju destinaciju za odmor provjerite u novom broju magazina Gloria DOM, posebnom izdanju Glorije za uređenje doma i kulturu življenja.

Linker
23. ožujak 2024 10:40