GLORIA PRODUKCIJA
Samo u novoj Gloriji IN

Jesen nipošto neće biti tmurna i dosadna! Inspirirajte se otkačenim stilom poznatih dama i ohrabrite se isprobati hit sezone

U novom broju Glorije IN doznajte koja je velika divlja mačka postala ljubimica modne sezone, koji model čizmi obožavaju svjetske influencerice i tko je omiljeni dizajner Emme Mackey, zvijezde serije ‘Sex Education‘.

U novom broju Glorije IN doznajte koja je velika divlja mačka postala ljubimica modne sezone, koji model čizmi obožavaju svjetske influencerice i tko je omiljeni dizajner Emme Mackey, zvijezde serije ‘Sex Education‘.

Neki modni komadi toliko su upečatljivi da - na dobar ili loš način - uđu u povijest. Barem onu pop-kulture. Tako je Bob Dylan jednu od svojih pjesama (“Leopard Skin Pill-Box Hat”) posvetio oblom krznenom šeširiću leopard uzorka koji je bio iznimno popularan među damama u SAD-u šezdesetih godina prošlog stoljeća, a koji je za njega predstavljao simbol američke malograđanštine, kiča i pomodarstva.

image

Roberto Cavalli

-/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Kako bilo, leopard uzorak nikada nikog nije ostavio ravnodušnim - ili ga obožavaju ili preziru, a jedno je sigurno, nikad neće izaći iz mode.

image

Victoria Beckham

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Dolazak treće sezone britanskog serijala “Sex Education” na Netflix mnogima je uljepšao tmurne jesenske večeri. Priča o odrastanju i seksualnom sazrijevanju pohotnih tinejdžera jednako zabavlja i njima generacijski bliske i one kojima je pubertet u mutnom sjećanju, a jednu od glavnih uloga tumači 25-godišnja Emma Mackey.

U kina 2022. stiže biografski film “Emily” u kojem tumači ulogu spisateljice Emily Jane Brontë , zbog koje je iz bomberica, kožnih jakni i motociklističkih čizama koje je nosila u serijalu “Sex Education” uskočila u viktorijanske haljine.

image

Emma Mackey

Berzane Nasser/ABACA/Abaca Press/Profimedia

I privatno je njezin stil doživio transformaciju, pogotovo na crvenom tepihu, za koji bira glamurozno otkačene komade s potpisom Oliviera Rousteinga, kreativnog direktora Balmaina. Surađuje i sa Stellom McCartney koja je za nju kreirala mini haljine u stilu “swinging 60’s”, a u Emmine modne favorite ubrajaju se i dizajnerske kuće Prada i Courreges.

image

Jennifer Lopez

STEPHEN LOVEKIN/SHUTTERSTOCK E

Jennifer Lopez ima 52 godine, Halle Berry 55, no svojom fantastičnom linijom i isklesanim trbušnjacima nadmašuju brojne 20-godišnjakinje. Novi broj Glorije In donosi njihov "recept" za tijelo iz snova, koji uključuje boks, jogu, ples i život bez kofeina.

image
GLORIA PRODUKCIJA
Linker
27. travanj 2024 05:01