Kad živa u termometru prijeđe trideset

Kako da ostanete cool kad temperature podivljaju: Donosimo jednostavne savjete za brzopotezno rashlađivanje

U temi o osvježavajućim ljetnim preparatima dajemo prijedloge kako da ostanete cool kad temperature podivljaju, u gastro rubrici donosimo recepte za ukusne i zdrave hladne juhe od krastavaca, cikle i rajčica, dok su nam zvijezde modne teme - kratke hlače.

Ljeto je i službeno počelo, a s njim i vrućine. Kad živa u termometru prijeđe trideset, pa vam se čini da će se osim vaše šminke otopiti i beton po kojem hodate, vrijeme je za brzopotezno rashlađivanje. U temi o osvježavajućim kozmetičkim preparatima dajemo prijedloge kako da ostanete cool kad temperature podivljaju. Rješenja je pregršt – od termalne vode u spreju koja umiruje nadraženu kožu i rashlađuje je do gelova za tuširanje s eteričnim uljima mente i eukaliptusa.

Rashladiti se možete i u kuhinji, uz hladne juhe od krastavaca, cikle i rajčica čije recepte donosimo u Gloriji IN. Osim što su praktične tj. gotove za nekoliko minuta, iznimno su zdrave jer se namirnice termički neobrađene pa zadržavaju nutritivne vrijednosti.

Užareno ljetno sunce dobilo je svojih pet minuta slave i u svijetu interijera, koji vrvi predmetima inspiriranim našom omiljenom zvijezdom. Bilo da je riječ o stiliziranim interpretacijama, dizajnu inspiriranom širenjem zraka iz središta, zlatnoj ili svjetlećoj kugli, riječ je o atraktivnim detaljima koji u prostor unose radost, optimizam i razigranost.

Uživajte u ljetu, suncu i vikendu!

image

Gloria IN

PRODUKCIJA GLORIA IN
Linker
16. travanj 2024 09:24