Neki trendovi traju

Lateks, krupni nakit, šljokice i još tri genijalna stilska trika kojima ćete osvježiti garderobu

Dok ne stignu proljetne kolekcije, odaberite komade iz aktualnih i istaknite ih maštovitim načinom nošenja.

1. BISERNI NAKIT

Dašak elegancije je uvijek dobrodošao, pa ako i ne nosite kostime i haljine, stavite bisernu ogrlicu ili naušnice - biserne perle i zrnca sedefa nanizana u decentne komade nakita pristaju čak i uz trenirke i traperice.

image
PRABAL GURUNG
PRABAL GURUNG


2. PULOVER

Ugledajte se na šminkere iz 80-ih (posebno muške), koji su pulover nosili nonšalantno prebačen preko leđa - vi ga omotajte jače oko vrata tako da glumi šal te ukrasite upadljivim brošem.

image
MIU MIU
PROFIMEDIA


3. LATEKS

U poslovnoj kombinaciji strogo krojenog sakoa i košulje, umjesto suknje i štofanih hlača, odjenite tajice od lateksa. Kako ne biste izgledali neprilično, birajte modele tamnijih ili neutralnih nijansi, a sako neka prekriva bokove.


4. ŠLJOKICE

Kad već zbog aktualne situacije nije bilo velikog okupljanja za doček Nove, šljokičasti odjevni predmet kupljen za tu priliku nosite u svakodnevnim situacijama - u kombinaciji s elegantnim, kao i ležernim komadima.

image
A.W. A. K. E.
A.W. A. K. E.

5. KRUPNI NAKIT

Bez obzira prisustvujete li sastancima putem Zooma ili uživo, pozornost je usmjerena na gornji dio tijela pa ga ukrasite atraktivnim naušnicama i ogrlicama, no nemojte zaboraviti ni na ručne zglobove.

image
Ogrlica Leptir od srebra sa žutom pozlatom, 4500 kn. LAPIDARIUM
PRESS

6. NEON

Klasično elegantno odijelo, kaput ili kombinezon kombinirajte s detaljima fluorescentnih nijansi - njihov intenzitet najbolje dolazi do izražaja upravo uz crnu, tamnoplavu i sivu odjeću.

image
OFF-WHITE
PROFIMEDIA


Izbor najboljih komada iz naših trgovina, pronađite u novom broju GLorije IN, danas uz Jutarnji list!

image
GLORIA IN PRODKCIJA
Linker
20. travanj 2024 10:15