Nova Gloria IN!

Lepršavo i efektno: Ljeto u znaku modnih trendova koji više pokrivaju nego što otkrivaju

Novi broj magazina Gloria IN posvećujemo najljepšem godišnjem dobu i svemu što se uz njega veže - ljetnim kreacijama, beauty hitovima, idejama za shopping, izlet i slasne zalogaje. Baš za uživanje...

Osim prevrtljivog vremena, u kojem se izmjenjuju kiša i sunce, srpanj 2020. pamtit ćemo i kao prvi 'pod maskama'. Epidemiološka preporuka da štitimo usta i nos, osobito u zatvorenim prostorima, nagnala nas je da promišljamo o ljetnoj modi u kojoj više pokrivamo nego što otkrivamo. Zato u našem editorijalu možete pronaći kombinacije lepršavih materijala u mnogo slojeva koji, unatoč tome što su ukrašeni raznoraznim printevima, čine skladnu stilsku cjelinu.

U modnom bloku predstavljamo i kreativke Ivanu Udiljak i Anitu Filo koje za svoj brend Holi Coast izrađuju maštovite odjevne predmete, a ideali su im - održivost i jedinstvenost.

Getty Images

Sličnu poslovnu filozofiju ima i Anamarija Palić, vlasnica Bread Cluba koja je sa sestrom Zrinkom Zajec pokrenula pekarnicu u kojoj se pušta dobra glazba i šire se pozitivne vibracije, a proces izrade njihovih delicija s prirodnim kvascem prava je gastro umjetnost. Zato smo proveli jutro u njihovom proizvodnom pogonu na Trešnjevci, a tim Bread Cluba čitateljima Glorije IN otkrio je recepte za svoje slane i slatke adute.

Jednako su "slatki" i kozmetički proizvodi za ljeto koje predstavljamo u rubrici posvećenoj ljepoti: hit preparati asociraju na najukusnije deserte i bezalkoholne koktele pa pružaju gotovo gurmanski doživljaj.

Sugeriramo da se počastite pokojim novitetom prije ili za vrijeme godišnjeg odmora - neovisno provodite li ga kod kuće ili na obali - a za koji smo osmislili idealnu scenografiju i predstavljamo je u shopping preporuci tjedna. Odmorite ovog vikenda - zaslužili ste.

Do iduće subote...

Vaša redakcija Glorije IN

Novi broj magazina Gloria IN pronađite sutra na svim kioscima uz Jutarnji list ili online

U novom broju magazina Gloria IN čitajte i ove teme:

HIT MOTIV Valovi

MODA U SLIKAMA Slojevitost i atraktivni printevi

KREATIVNA ZONA Ivana Udiljak i Anita Filo iz brenda Holi Coast

MUŠKA POSLA Što će se nositi 2021.

LJEPOTA Kozmetika koju ćete poželjeti

IZLOG TJEDNA Sve za savršeni odmor

GASTRO Slatki i slani pekarski aduti

IZLET Vodimo vas na slavonska kupališta

Linker
19. travanj 2024 07:13