Stiže nova Gloria IN!

Ljeto samo što nije počelo! Donosimo njegujuću masku za lice i vodič za savršen izgled u vrućim danima

Njegovana koža je must have svakog ljeta - pa smo vam uoči produženog vikenda pripremili niz savjeta o pripremi lica i tijela za vruće dane. Da ne bi sve ostalo na riječima, uz novi broj magazina Gloria IN donosimo i njegujuće maske za lice Kozmetike Afrodita.

Produljeni vikend pred nama za mnoge bi mogao biti prilika da dožive toplinu ranoljetnog sunca na obali - jezera, rijeke ili mora. Stoga smo novu Gloriju IN posvetili njezi kože neposredno prije svlačenja u kupaći kostim. U našem vodiču kroz novosti iz svijeta ljepote možete pronaći maske, pilinge, ulja, kreme, ali i make-up zbog kojeg ćete imati osjećaj kao da ste na "pravom" godišnjem odmoru.

Što morate znati prije odlaska na 'spray tan'?

Za sve one koji ostaju kod kuće, sličan efekt mogao bi imati i odlazak na spray tan tretman, koji nakon samo desetak minuta na tijelu ostavlja zlaćani sjaj - a mi vam otkrivamo sve što morate znati odlučite li se na tu aktivnost. Željnima akcije svidjet će se pak šetnja najljepšim dijelovima Dinare, budućeg Parka prirode kao idealnoj destinaciji za izlet, a sasvim drugačiju turu znamenitostima nudi priča kreativca broja, grafičkog dizajnera Marka Babića čiji su retro plakati posve originalne razglednice Hrvatske.

Donosimo i stilske kombinacije koje će vas oduševiti bez obzira na kakav ste se tip odmora odlučili

Koju god turističku avanturu odabrali, za nju se treba i adekvatno odjevno pripremiti: pustolovni duh budimo modnom temom s odjevnim kombinacijama safari stila, kao i zelenim koloritom hit komada iz naših dućana ukrašenih uzorcima tropskog lišća.

Sveopću sliku pak uljepšavaju sunčane naočale iz naših trgovina s lećama u nijansama jagode i maline, kreirajući doslovno - ružičasti pogled na svijet. A odabirom nekog od novih parfema za slane i sunčane dane sa sastojcima koji asociraju na najfinije ljetne koktele - koje donosimo u našem mirisnom "izlogu" - ova sezona zasigurno će vam ostati u nezaboravnoj olfaktivnoj uspomeni.

Uživajte u našem vodiču za savršen izgled u vrućim danima koji dolaze i nagradite svoj ten obilnom dozom hidratacije - uz njegujuću masku Detox, Instant Lift Up ili Fresh & Well - Rested Look Kozmetike Afrodita koju darujemo uz ovaj broj Glorije IN u paketu s Jutarnjim listom.

Novi broj magazina Gloria IN pronađite sutra na svim kioscima uz Jutarnji list ili online, donosimo vam niz inspirativnih tema, a svakog čitatelja darujemo i njegujućom maskom Kozmetike Afrodita!

U novom broju magazina Gloria čitajte i ove teme:

TOP LISTA Rano ljeto u pastelnim tonovima

DOMENICA ŽUVELA Modni aduti Porinom nagrađene glazbenice

STILSKI SUD Domaći dizajneri o modnom skladu manekenke Else Hosk i njenog dečka Toma Dalyja

CRNI NAKIT Kreacije od oniksa, žada, emajla...

SHOPPING Hit sunčane naočale

SUNCE U SPREJU Sve što trebate znati prije odlaska na spray tan tretman

POSLJEDNJE PRIPREME ZA PLAŽU Preparati koje želite u svojoj kozmetičkoj torbici

KOZMETIČKE MASKE Dodatna doza hidratacije na kojoj će vam put biti zahvalna

Linker
19. travanj 2024 06:55