Samo u novoj Gloriji

Ljubav stigla u Njemačku! Andrej Kramarić o pripremama za bračni život: ‘Mia me osvojila na prvi pogled‘

Hrvatski nogometaš Andrej Kramarić, igrač njemačkog Hoffenheima, osim odličnih utakmica ima još jedan razlog za slavlje - njegova djevojka Mia Ćurković, nakon završenog studija veterine i nekoliko godina veze na daljinu doselila se u Heidelberg, gdje par kuje planove za vjenčanje.

"Iako su proteklog tjedna loše vijesti sustizale jedna drugu, redakcija Glorije odlučila se za potpuno drugačiji pristup u stvaranju novog broja - zato je pred vama magazin koji vrvi optimizmom i pozitivom. Zahvaljujući modernim tehnologijama te Glorijinim suradnicima diljem svijeta, u Njemačkoj smo odradili ekskluzivni intervju i fotografiranje s trenutačno najvećom zvijezdom našeg nogometa Andrejem Kramarićem i njegovom partnericom Mijom Ćurković. Njihova je ljubavna i životna priča upravo ono što nam treba u ovim izazovnim danima - puna je dobre energije, ispravnih vrijednosti i zajedništva", piše naša glavna urednica Alenka Ostrihon o ekskluzivnoj priči s naslovnice novog izdanja magazina Gloria.

image
Designer Outlet Croatia

U duhu optimizma, donosimo vas i outlet shopping uz neodoljive popuste. Naime, u novom broju Glorije naći ćete kupone za 30% popusta u najdostupnijoj modnoj destinaciji - Designer Outletu Croatia. Popust na već snižene outlet cijene prava je shopping poslastica.

Andrej Kramarić i Mia Ćurković o zajedničkom životu u Njemačkoj

Privoljeti Andreja Kramarića da s javnošću podijeli svoju ljubavnu idilu sa Zagrepčankom Mijom Ćurković uspjeh je ravan njegovu hat-tricku koji je jesenas dao za njemački klub Hoffenheim. Hrvatski reprezentativac trenutačno je jedan od najpopularnijih nogometaša, a poznato je da su oni tvrd orah kad je riječ o otkrivanju privatnog života. No, Andrej nam je dao i više nego što smo očekivali.

image
Privatni album

Iako je nedavno prebolio koronu te je ovih dana potpuno posvećen treninzima, primio nas je u svom drugom domu, u Heidelbergu, a on i Mia otkrili su nam svoje planove, među ostalim i da im je idući korak - vjenčanje.

image
Privatni album

Frane Ridjan otkrio sve o svojoj borbi s koronavirusom

Premda sam s TV voditeljem Franom Ridjanom želio razgovarati ‘licem u lice’, jer intervjui uživo uvijek su mi najdraži, zbog nepovoljne epidemiološke situacije zaključili smo da je telefon bolja opcija. Frano je, uostalom, i sam prebolio koronu pa dobro zna koliko je teško biti odvojen od obitelji i kolega, živjeti u neizvjesnosti i nositi stigmu da je sam kriv što se zarazio. Želio je poručiti da covid-19 nije šala, da je ozbiljniji problem od 'malo jače gripe' i da treba biti na oprezu. U izolaciji se, međutim, nije udebljao: iznenadio sam se kad sam ga na fotografijama Vedrana Peteha ugledao vitkog poput manekena, a to zahvaljuje zdravoj prehrani i 'bildanju' s dvojicom živahnih sinova.

image
Vedran Peteh/CROPIX

Saša Fegić i Marina Đukanović o putu oko svijeta u 28 mjeseci

Mada vjerojatno više ne postoji ni jedan neotkriveni djelić zemaljske kugle, želja za putovanjem i otkrivanjem novih svjetova u ljudima se nikada neće ugasiti. No, tek se rijetki mogu pohvaliti iskustvom i pričom kakve su sa svog putovanja oko svijeta donijeli jedriličari Saša Fegić i Marina Đukanović. S njima smo razgovarali u Malom Lošinju, početnoj i završnoj destinaciji njihove ekspedicije 'HIR 3 preko tri oceana', u koju su se svojom 10-metarskom brodicom vratili točno 28 mjeseci nakon polaska.

image
Gloria

U novom broju magazina Gloria čitajte i ove teme:

KATE BECKINSALE Mlađe je slađe

PAOLO MAGELLI Iz karantene na operaciju

LJEPOTA Kristina Krepela: Vježbom do zadovoljstva

STIL ŽIVOTA Modno putovanje kroz vrijeme

KUHINJA: SAŠA ANTIĆ Ljubitelj neobičnih okusa

PUTOVANJE: MISLAV ČAVAJDA U njemačkoj riznici povijesti i dobrog piva

FELJTON: SEAN CONNERY Više od slavnog špijuna

Linker
27. ožujak 2024 09:33