Getty Images
gloria in

Mačke iz visokog društva

Mali čupavci mijauču s haljina, košulja i torbi - na radost svojih vlasnica. Od privjesaka za ključeve, nakita i donjeg rublja pa sve do seksipilnih, providnih haljina, "mačji" uzorak zasjeo je na sam vrh ovosezonskih modnih trendova.

Osim high street brendova, mačjim su se uzorkom poigrale i velike modne kuće pa su čupavci tako našli mjesto i u jesenskoj kolekciji kuće Dolce&Gabbana, kao i u onima kuća Marc Jacobs i Alexis Mabille.

Iako bi mnogi na prvu pomislili da se radi o trendu rezerviranom za mlađu populaciju i one sklone modnom eksperimentiranju, naša stilistica Ivana Pavić pronašla je komade koji ć se uklopiti u svačiji ormar.

Haljina Dolce & Gabbana, farfetch.com; Karl Lagerfeld šilterica, Xyz (679 kn); novčanik od umjetne kože, Stradivarius (79,90 kn); kožnata torba N21, Karla (3990 kn).

Stella McCartney majica s printom, Maria store (cijena na upit); žuta pamučna majica, Sinsay (119 kn); Karl Lagerfeld privjesak za ključeve, Xyz (239 kn); pamučna majica, Bershka (129,90 kn).

Haljina od poliestera i viskoze, H&M (169 kn); Marc Jacobs pamučna majica, Elysées boutique (1890 kn), bokserice New Yorker (69 kn).

Linker
19. travanj 2024 03:01