Stiže nova Gloria IN

Mali modni đir po svijetu: Uživajte u bojama, uzorcima i estetici Maroka, Kenije, Grčke i Danske!

Za putovanje na koje vas ovaj put vodi Gloria IN nije vam potrebna covid putovnica. Kako se dizajneri nadahnjuju različitim kulturama, šminkerice mogu izgledati poput svjetskih putnica bez da se maknu s mjesta!

Mediteranski koloristički duo plave i bijele, eksplozija jarkih uzoraka i boja ili ženstveni monokromatski minimalizam...što je od navedenog vaš favorit?

U novom broju ideje za malo drugačiji shopping pronađite u temi „Modno putovanje oko svijeta” u kojoj su izvori stilske inspiracije modno živopisne zemlje - Grčka, Maroko, Kenija i Danska. Vibrantni kolorit i zanimljivi uzorci u spoju s jednostavnim krojevima formula su za besprijekoran izgled a ljeto je savršeno godišnje doba da ih testirate.

Jedan od omiljenih ljetnih komada definitivno je košulja – haljina s kopčanjem po cijeloj dužini, sjajno stilsko rješenje za različite prigode, a modna urednica Glorije In predlaže tri praktična i atraktivna načina kako je nositi.

image
Košulje-haljine sjajan su komad za ljetne dane!
Capital Pictures/BACKGRID/Backgrid UK/Profimedia

Znate li tko u posljednje vrijeme sjajno pliva, ne samo u bazenu nego i u modnim vodama? Britanski zlatni olimpijac Tom Daley, koji u pauzama treninga skokova u vodu i u slobodno vrijeme plete zanimljive pulovere i veste, a tog se hobija primio jer ga, kako kaže, „iznimno opušta”.

Ako ste i vi raspoloženi za skokove u vodi, ali pritom želite izbjeći gužve na plaži, u temi „Odmor na jezeru” pronađite sjajne hrvatske jezerske lokacije na kojima ćete ostvariti obje želje.

image
GLORIA PRODUKCIJA
Linker
20. travanj 2024 02:22