Stiže nova Gloria IN

Modna nostalgija u ‘krupnom planu‘! Maksi ovratnici i mokasinke za neodoljivo proljetno izdanje

Novi broj omiljene ženske revije donosi najatraktivnije modele cipela za proljeće. Gloria IN donosi i hit make-up trendove te kreativne prijedloge za makeover životnog prostora.

Novim brojem Glorije IN skrećemo pozornost na ljupke modne detalje - maksi ovratnike, kakvima su bile ukrašene košulje koje su mnogi nosili kao klinci. Sašiveni od štikanog pamučnog platna i obrubljeni volanima, to su najpoželjniji dodaci na tankim puloverima, pletenim vestama i pamučnim majicama, a njihovoj popularnosti zasigurno su doprinijeli sastanci preko Zooma i Skypea, kad treba zablistati u "krupnom planu".

Jednako poželjne ove su sezone i mokasinke, koje su s trona cipela ravnih potplata skinule balerinke, a u našem izlogu donosimo 25 najatraktivnijih modela iz trgovina.

U trendu je ponovno "tupi" vrh, a osim klasičnih crnih i smeđih, u ponudi su i neodoljivi pastelni tonovi, ali i modeli robusnih potplata te ukrašeni lančićima i resicama. Što se tiče make-upa, ključni je detalj - ružičaste boje, bilo to rumenilo, ruž, lak za nokte ili sjenilo. U ovim neizvjesnim vremenima, kozmetičke kuće jačaju optimizam kreacijama najženstvenijih nijansi - od posve blijede, gotovo puderaste do vibrantne boje ciklame.

Na mali (ili veliki) makeover životnog prostora možda vas, pak, potaknu maštovita rješenja arhitektice Branke Juras koja je tristotinjak godina staru kuću u splitskoj Varoši pretvorila u moderan i komforan dom - s mnogo skrivenog skladišnog prostora.

A recepti za veganska jela blogerice Doris Valković mogli bi vas potaknuti da proljetni detoks. Ili barem na postblagdanski predah od mesa i proizvoda životinjskog porijekla. Opustite se uz teme koje smo vam pripremili i uživajte u vikendu.

image
Gloria produkcija

Do iduće subote,

Vaša Gloria IN

Linker
18. travanj 2024 17:53