U subotu uz Jutarnji

Ne propustite novi broj Glorije IN! Donosimo 30 najljepših modela kaputa za klasičarke, ali i dame koje prate trendove

S početkom hladne sezone kaput postaje glavni komad garderobe, a na stranicama novog izdanja ženske revije Jutarnjeg lista odabrali smo najbolje.

Znate li koja je poznata dizajnerica "patentirala" prošiveni model kaputa koji se ove jeseni vratio na velika vrata i kakve veze s njim ima kampiranje? Bila je to Norma Kamali, kojoj je vreća za spavanje ogrnuta oko ramena tijekom kampiranja dala modnu ideju - kreirati novi model kaputa s tankim punjenjem, nalik jakni, koji će biti udoban i topao ali i vizualno atraktivan. Bilo je to sedamdesetih godina prošlog stoljeća.

Kako je u svijetu mode ponavljanje bilo i ostalo "majka znanja", ove sezone prošiveni modeli doživljavaju svoju renesansu.

image
Max Mara modeli, kolekcija jesen/zima predstavljena u Milanu
SHOWBIT.COM/SHOWBIT/PROFIMED

Koji je još komad osvojio srca trendseterica? Karirana košulja predimenzioniranog kroja postala je apsolutni hit, nosi se preko haljina, majica i dolčevitki, a nova Gloria IN donosi ideje s čim je kombinirati u ležernim, a s čim u elegantnim prilikama.

Novi broj donosi priču o novoj IT djevojci svjetske glumačke i modne scene - HoYeon Jung, glavnoj glumici najpopularnijeg Netflixovog serijala svih vremena, koja je karijeru počela kao model, no nakon angažmana u hitu "Squid Game2 njezino je ime postalo stvar opće (pop) kulture.

Jamie Oliver već je dugo poznat i to ne samo na gastro sceni, a Gloria In vam ove subote donosi slasne zimske recepte iz njegove vege kuharice "Povrće" koja je nedavno prevedena na hrvatski.

image
GLORIA
Linker
19. travanj 2024 16:45