15 godina

Ne propustite slavljeničko izdanje Glorije Glam na 350 stranica

Slavljeničku godinu magazin Gloria Glam završava velikim rođendanskim brojem koji ćete, nakon što ga pročitate, rado izložiti kao table book.

Posebno izdanje dolazi na 350 stranica s najraskošnijim modnim editorijalima u kojima su suradnici Glorije Glam, ponajbolji kreativci domaće scene, pokazali kako izgledaju njihovi snovi. Fokus broja je na individualcima, inspirativnim pričama, na doživljajima, promišljenom aktivizmu, pop-kulturi, hedonizmu i novim konceptima glamura.

"15 nam je godina tek. Puni smo elana. Dovoljno smo mladi da se usudimo, da hrabro izađemo iz zone komfora, a opet dovoljno zreli da svojim djelovanjem pozovemo na promjene - one osobne i one društvene. To je naša misija koju dijelimo s inkluzivnim klubom karizmatičnih ljudi s kojima koračamo naprijed i koji nam pomažu ostvariti snove. Buntovni smo, volimo provocirati, biti progresivni i prije svega - svoji.

Obožavamo sanjati i naše snove dijeliti s vama, našim voljenim čitateljima.

I zato smo stranice oslikali osobnim snovima suradnika i ispisali intimnim vizijama svijeta budućnosti svojih sugovornika. S idejom da otvoreno progovaramo o strahovima, nedoumicama, emocijama, da vam približimo naše radosti, inspiracije, imaginarne svjetove, ludosti, da vas odvedemo na uzbudljiva mjesta, predstavimo nove generacije. I da pokažemo otpor ovoj, u posljednje vrijeme surovoj stvarnosti. Vjerujem da smo u tome uspjeli, da ćemo kod vas izazvati osjećaj zadovoljstva, a želim vam ga obilje u nadolazećem, prazničkom razdoblju - veselite se koliko god možete i nikad ne odustajte od sanjarenja. U ime cijelog GG tima, u ime svih naših suradnika i kolumnista bez kojih ništa od ovog što radimo ne bi bilo moguće, želim vam reći Hvala što nas podržavate i podupirete naše snove već petnaest godina. Zbog vas i za vas ćemo se uvijek truditi biti bolji!”, poručila je Vedrana Čarapović Propadalo, urednica magazina Gloria Glam.

image
GLORIA GLAM

Ne propustite novi, slavljenički broj magazina Gloria Glam - na čak 350 stranica s raskošnim modnim editorijalima, intimnim intervjuima, novim kolumnama, uzbudljivim interijerima, beauty novostima.

Linker
16. travanj 2024 09:15