Antonija Sandric Misura, Poppy room, zlatarna Celje, Lencia, 17052016, foto: Ana Mihalic
 Foto: Ana Mihalić
U NOVOJ GLORIJI

Novi početak najljepše košarkašice

Šibenčanka Antonija Mišura Sandrić, koja je nedavno osmislila kolekciju nakita nadahnutu cvijećem, u novom broju magazina Gloria otkriva da će prvo slobodno ljeto nakon desetak godina provesti ploveći po Jadranu – jer medeni mjesec suprugu duguje još otkako su se vjenčali prošlog kolovoza.

Jedna od najljepših košarkašica svijeta nedavno je spojila svoje dvije male ženske strasti – ljubav prema nakitu i cvijeću. Osim što je u Hrvatskoj postala zaštitno lice Zlatarne Celje za kolekciju vrhunskog srebrnog nakita Lencia, Antonija se prvi put okušala i kao dizajnerica. Uz pomoć kreatora najpoznatije slovenske zlatarnice osmislila je vlastitu mini kolekciju Lilac i tako ostvarila djevojački san – da nosi nakit iz vlastite mašte.

Antonija u novom broju magazina Gloria otkriva koji joj je najdraži nakit, planove za ljeto te po čemu će se sjećati Francuske u kojoj je do nedavno igrala za Toulouse, a do jeseni mora odabrati klub u kojem će nastaviti košarkašku karijeru. Nova Gloria u prodaji je od 25. svibnja uz koju na dar dobivate 64 kupona za ljetnu kupnju.

Napisala Kristinka Šćavina

Linker
03. svibanj 2024 07:04