stiže nova gloria in

Novo ruho dobrog starog klasika! Odijela se nose u svim varijantama, donosimo izbor iz naših trgovina

U novom izdanju Glorije IN možete pronaći niz ideja koje će vam u trenu popraviti raspoloženje. Odijelo ne čini čovjeka, no podiže samouzdanje, baš kao što i statement komadi namještaja podižu vaš dom.

Odjeća nipošto ne čini čovjeka, ali nova haljina, bluza ili neki modni dodatak definitivno mogu popraviti raspoloženje pa i - podići samopouzdanje. A upravo to je ove sezone glavni zadatak ženskih odijela: intenzivnih boja i smjelih krojeva, nose se u poslovnim, ali i ležernim varijantama. Zato u novom broju Glorije IN donosimo pregled najatraktivnijih modela iz naših trgovina, kao i ideje kako ih i s čime kombinirati.

Među našim stilskim smjernicama pronaći ćete sugestije da se pri odabiru boja držite pravila prema kojem se hladne upotpunjuju s toplima, a komotnom kroju laskaju i ležerna i seksepilna obuća.

Mislili smo i na frajere pa i u muškom izlogu možete pronaći idealno odijelo, ali i baloner, kravatu i druge detalje za proljeće po mjeri modno osviještenih. Zelenu svijest pak jačamo inspirativnom pričom o suradnji dvaju domaćih kreativnih timova koja je rezultirala - modularnim stolićem, s teglom i kalendarom zalijevanja biljke u njoj.

Jednako je maštovita i gastro blogerica Zrinka Zekulić, naša kuharica broja koja otkriva recepte za svoje slane i slatke favorite. Predlažemo da ih pokušate sami napraviti, za sebe ili za svoju mamu: u nedjelju je Majčin dan, darujmo im nježnost.

image
Gloria IN
Linker
24. travanj 2024 06:03